Ak Parti Zonguldak Belediye Başkan Adayı Secaattin Gonca, Yeşil Mahalle´de düzenlenen mitingde halkla buluştu. Partinin Genel Başkan Yardımcısı´nın da katıldığı mitinge vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.


Yeşil Mahalle mitinginde Zonguldak Belediye Başkanı ve Ak Parti Zonguldak Belediye Başkan Adayı Secaattin Gonca´ ya eşi Sevgi Gonca, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, Ak Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen ve Fazlı Erdoğan, İl Başkanı Hamdi Uçar, Merkez İlçe Başkanı Aytekin Kazancı, Kadın Kolları Başkanı Arife Dereli, Gençlik Kolları Başkanı Murat Kulaç ve belediye meclis üye adayları eşlik etti.


Gonca, Yeşil Mahalle mitinginde omuzlara alınarak meşaleler, havai fişeklerle ve coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı.



´Sorunları biz çözdük´


Yeşil Mahalle halkına projelerini anlatan Gonca; "Zonguldak´taki 50 yıllık su sorununu çözdük. Çevre yolunu ve viyadüklü yolumuzu yaptık. Tapu sorunu çözdük. İncivez Mahallesi´nden 102 Tepesi´ne kadar olan yere tapularını dağıttık. Zonguldak´ımızın her yerinde tapuları dağıtacağız. Acılık Deresi´nin üstünü kapatıyoruz. Deniz kenarına döktüğümüz çöpleri artık, Sapça´da yaptığımız yere döküyoruz. Kanalizasyonun denizlere akmaması için kanalizasyon projesini hayata geçiriyoruz. Artık denizlerimiz masmavi ve herkes temiz bir şekilde denize girebilecek. 250 tane toplu konut yaptık. Önümüzdeki dönem Tekel Bayisi Deposu Binası´nı kamulaştırarak yıkıp orayı Zonguldak halkına güzel bir meydan yapmak istiyoruz. Lavuar alanını rantçılara değil halkımıza yakışır yer haline getirip halkımıza açacağız. Bizler bu önümüzdeki dönem Yeşil Mahalle´ye sizlerinde çok istediği çocuk parkı ve spor kompleksini yapacağız. 29 Mart 2009´da desteklerinizi bekliyoruz" dedi.



´Başbakan Zonguldak için verdiği sözü tuttu´


Gonca´ya destek için Ankara´dan gelen Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi ise, Türkiye´de bütün şehirleri yaşanabilir hale getirmeye çalıştıklarını söyledi. Tanrıverdi; "Sizler Zonguldak´ta 5 yıllık dönemi yakından gördünüz. ´Her zaman her yerde belediyeciliğimizi konuşturur´ diyoruz. Zonguldak Secaattin Gonca sayesinde güzel hizmetlere kavuşmuştur. Bu devirde insanlara su problemi yaşatmak çok acı bir şey. Zonguldak işçi kentidir, emekli kentidir. Zonguldak bizim için çok önemli bir şehirdir. Başbakanımız ´Zonguldak´ta üç bin işçi alınacak´ dedi mi, dedi. İşçi aldı mı, aldı. Başbakanımız Zonguldak için verdiği sözde durdu. Şehirlerimiz ´marka şehirler´ olsun istiyoruz. Şehirlerimizi yaşanır bir hale getirmeye çalışıyoruz. ´İşimiz hizmet gücümüz millet´ diyoruz. Türkiye´nin partisi olduğumuzu ortaya koyduk. Size en iyi şekilde hizmet edecek olan Secaattin Başkanımızın arkasındayız. Size yine en iyi şekilde hizmet edecek olan adam gibi adam Secaattin Goncadır. Sizden 29 Mart´ta desteklerinizi bekliyoruz" dedi.


Ak Parti Belediye Başkan Adayı Secaattin Gonca, gençlerle ve Karaelmas Gazeteciler Başkanı Atilla Öksüz ile davul-zurna eşliğinde oynadı.

Editör: Pusula Gazetesi