MHP Zonguldak Belediye Başkan Adayı Selahattin Gülay, Zonguldak Anadolu Teknik Lisesi Teknik Lise ve Anadolu Endüstri Meslek Lisesi´ni ziyaret etti.


Gülay&[#]8217;a MHP İl Başkanı Mustafa Korkutan, MHP Merkez İlçe Başkanı Hamdi Ayan ve MHP belediye meclis üyesi adayları eşlik etti.


Müdürü Vekili Orhan Aksoy ve öğretmenlerden destek isteyen Gülay, Anadolu Teknik Lisesi Teknik Lise ve Anadolu Endüstri Meslek Lisesi´nin Türkiye genelinde yapılan robot yarışmasında, Zonguldak&[#]8217;a iki birincilik kazandıran öğrencilerin icatlarını inceledi.


Seçim çalışmalarında Gülay´a başarılar dileyen Müdür Vekili Aksoy, robot yarışmasında dereceye giren projelerin daha kullanışlı halde üretilmesi için destek istedi. Seçimleri kazandığında her türlü yardımı yapmaya hazır olduğunu belirten Gülay, öğrencilere destek olacağına dair &[#]8216;Başkan sözü veriyorum&[#]8217; dedi.


Ülkenin teknolojik çalışmalara ihtiyacı olduğunu dile getiren Gülay; &[#]8220;Türkiye&[#]8217;nin teknolojik bakımından gelişmeye ihtiyacı var. Özellikle teknoloji bakımından geri kalmış Zonguldak´ımızın daha da fazla ihtiyacı var. Bu çağdaş gelişmelerinizi çoğaltmalarınızı istiyoruz. Sizin bu icatlarınızı geliştirmeniz için yanınızdayız. Bizde seçildiğimiz takdirde elimizden geleni yapacağız. Başkan olursam size gereken desteği vereceğime söz veriyorum" dedi.


Gülay aynı zamanda, Motor Bölümü birinci sınıf öğrencisi oğlu İdris Berat Gülay´ın ders durumları hakkında öğretmenlerinden bilgi almayı da eksik etmedi.

Editör: Pusula Gazetesi