Yaşadığı sağlık sorunu nedeniyle halen tedavisi devam eden Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Atatürk Devlet Hastane Temsilcisi Seyhan Baş’a, GMİS Genel Başkanı Eyüp Alabaş doğum günü sürprizi yaptı.

Genel Başkanı Alabaş ve beraberinde GMİS Genel Başkan Yardımcısı Satılmış Uludağ, Genel Mali Sekreter Muharrem Sarıçam, Genel Başkan Danışmanı Turhan Oral, Muhaberat Şefi Kenan Güney, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Bürosu’nda uzun yıllar birlikte çalıştıkları Basın Müdür Yardımcısı Ahmet Akgün ve Baş Şoför Tunay Değirmenci’nin katıldığı doğum günü sürprizinde duygulu anlar yaşandı.

Kapıyı açtığında Alabaş ve beraberindekileri elinde mumları yanan doğum günü pastası ile şaşkınlığa uğrayan Seyhan Baş, daha sonra salonda iyi dilek temennileri ile doğum günü pastasındaki mumları söndürdü.

GMİS Genel Başkanı Alabaş, “Seni en kısa sürede sağlığına kavuşmuş olarak aramızda görmek istiyoruz. Biran evvel seni dört gözle bekleyenlerine dönmeye bak. Sen bize lazımsın” diyerek sağlığına kavuşması için ne gerekiyorsa yapılacağını söyledi.
Editör: Pusula Gazetesi