Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde kurulan İl Genç Girişimciler Kurulu ilk etkinliğinde iş yaşamında başarının temel koşullarını sağlayan üç unsur hakkında panel düzenledi. İl Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Harun Demir&[#]8217;in girişimleriyle Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odasında düzenlenen seminerde Eğitimci ve Danışman Sebahat Altınkaynak tarafından katılımcılara &[#]8220;Motivasyon, Güdüleme ve Beden Dili &[#]8220;konusunda sunum gerçekleştirildi. Katılımın yüksek olduğu panelde açılış konuşmasını yapan İl Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Harun Demir, &[#]8220;Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği bünyesinde kurulan Genç Girişimciler Kurulumuz tarafından gerçekleştirilen ilk etkinliğimizde sizlerle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Katılımlarınızdan dolayı şahsım ve kurul üyelerim adına teşekkür ediyorum. Anlaşabilmek için iletişim, başarılı bir ekip çalışması için motivasyonun şart ve kaçınılmaz olduğu bir dönemde önce bu konuda bir panel yapmayı düşündük.
Hangi davranış biçiminin neyi ima ettiğini, hangi davranışların karşınızdaki insanı ürküttüğü ve karşısındaki insana neler düşündürdüğü konusunda değerli panelistimiz eğitimci ALBATROS Kişisel Gelişim Eğitim ve Aile Danışmanlığı Merkezi kurucusu Sayın Sebahat Altınkaynak bizler ile bilgi paylaşımı yapacaktır. Kendisine teşekkür ediyoruz&[#]8221; dedi.
Daha sonra eğitimci ve danışman Sebahat Altınkaynak katılımcılara &[#]8220;Motivasyon, Güdüleme ve Beden Dili&[#]8220; konusunda sunum gerçekleştirdi. Büyük dikkatle izlenen sunumda Eğitimci ve Danışman Sebahat Altınkaynak, İl Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Harun Demir&[#]8217;le de uygulamalı olarak sunum gerçekleştirdi. Beden dilinin ne derece önemli olduğunu vurgulayan Altınkaynak, fotoğraflar ve canlı mankenle de sunumunu pekiştirerek izleyenleri bilgilendirdi.
&[#]8220;Motivasyon, Güdüleme ve Beden Dili&[#]8221; konulu panelin ilerleyen bölümlerinde ise katılımcılar hipnoz yöntemiyle adeta kendilerinden geçti. Bazı katılımcılar tam konsantre olurken, bazı katılımcılar ise bir türlü kendilerini veremediler.
Editör: Pusula Gazetesi