Polisin, yüzüne biber gazı sıktığı futbolcular zor anlar yaşadı. Erdemir Stadı´nda, şampiyonluk hedefleyen Ereğli Belediyespor ile play-off hesapları yapan Erdemirspor karşılaştı. Erdemirspor´un 1-0 galibiyetiyle sona eren maçın ardından Ereğli Belediyespor oyuncuları ile tribündeki rakip takım taraftarları arasında küfürleşme yaşandı.

Tarafların birbirlerine ayakkabı, pet şişe, para ve çakmak atmasıyla yaşanan arbedenin büyüyememesi için polis ekipleri olaya müdahale etti. Bu sırada bir polis, tartıştığı oyuncular üzerine biber gazı sıktı. Duruma tepki gösteren Ereğli Belediyespor Teknik Direktörü İsmail Yalçın ile polis arasında itişme yaşandı.

Soyunma odasına gönderilen ve gazdan etkilenen bazı Ereğli Belediyespor oyuncularına ilk müdahaleyi sağlık ekipleri yaptı. Ereğli Belediyespor oyuncuları, kendilerini taşıyacak araca bindikleri sırada da sahada kendilerine biber gazı kullanmasına tepki göstermeleri üzerine polisle gerginlik yaşadı. Bazı futbolcular olayı görüntüleyen gazetecilere de pet şişe fırlattı. Oyuncuların, kendilerine biber gazı sıkan polis memurundan şikayetçi olacağı bildirildi.

Editör: Pusula Gazetesi