Ziyarette Belediye Başkanı Posbıyık&[#]8217;a çiçek takdim eden 2&[#]8217;nci El Oto Galericileri Kooperatifi yöneticileri, özellikle Belen mevkiinde bulunan arazileri üzerinde yapılacak 2&[#]8217;nci El Oto Galerisi yatırımındaki gelişmeleri paylaştılar.

Kooperatiflerinin her girişiminde Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık&[#]8217;tan destek gördüklerini ve bu destekle de ileriye dönük hamleler yapabildiklerini kaydeden Yönetim Kurulu Başkanı Torunoğlu, Başkan Posbıyık&[#]8217;a teşekkür etti. Torunoğlu, &[#]8220;Son dönemlerdeki olumsuz ekonomik gelişmelerin de etkisiyle günden güne daha da kötüye giden ilçe ekonomimizin en önemli ayaklarından biri de otomobil galerileri. Zor şartlar altında ticari yaşamlarımızı sürdürmenin gayretini göstermekle birlikte, ileride daha huzurlu bir çalışma ortamı yaratabilme amacıyla çeşitli yatırım ve atılımların içerisindeyiz. Yeni Devlet Hastanesi&[#]8217;nin de bulunduğu alan olarak bilinen Belen mevkiindeki arazimiz imara açıldı. Bu revizyon hamlesinin hemen sonrasında da kooperatif olarak elimizdeki imkanları en iyi şekilde kullanıp bu araziye çağdaş bir otomobil galerisi kurma yönündeki çalışmalarımıza başladık ve proje hazırlıklarımıza start verdik&[#]8221; dedi.

Kooperatif üyelerinin, sabırsızlıkla bu yatırımı beklediklerini kaydeden 2&[#]8217;nci El Oto Galericileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ayşe Torunoğlu, sözlerini şu cümlelerle sürdürdü:

&[#]8220;Ereğli&[#]8217;de son dönemlerde çok önemli projeler hayata geçiyor. Biz de Belen&[#]8217;deki arazimiz üzerinde yapmayı planladığımız galerinin modern ve Ereğli&[#]8217;ye yakışır bir tarzda olması yönünde çalışmalarımız başlattık ve üzerinde de titizlikle duruyoruz. Şu an için en önemli sorunumuz da hafriyat çalışmaları. Bunun üstesinden geldiğimiz takdirde projeyi en kısa süre içinde hayata geçirmeyi planlıyoruz.&[#]8221;

2&[#]8217;nci El Oto Galericileri Kooperatifi yönetiminin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık da, konuşmasında; kooperatifin yeni yatırımının oto galericileri ve ilçe için hayırlı olması temennisinde bulundu. Başkan Posbıyık, Ereğli&[#]8217;nin günden güne gelişip büyüdüğünü ve Zonguldak istikametinde genişlediğini hatırlatarak, &[#]8220;Özellikle Yeni Devlet Hastanesi gibi yatırımların yer aldığı o bölgede en iyi proje çalışmalarının yapılması gerektiğine inanıyorum. Söz konusu bölgede &[#]8216;daha farklı bir konsept hazırlanmalı&[#]8217; diye düşünüyorum. Her yatırım çok güzel olmalı. Bu düşünceden hareketle de ben, inşaat sektöründe, projeler üzerinde titizlikle durulmalı, diyorum. Proje için her türlü harcama da fedakarlık da yapılmalı. Bu tür büyük yatırımlarda en iyi projeyi ortaya koymak lazım&[#]8221; dedi.

Ereğli Belediyesi olarak, ilçede faaliyet gösteren tüm esnaflarımızın yanlarında olduklarını, 2&[#]8217;nci El Oto Galericileri Kooperatifi&[#]8217;nin kent ticareti için yapacağı her girişimde de gereken desteği vermeye hazır olduklarını belirten Başkan Posbıyık, sözlerini şu cümlelerle sürdürdü:

&[#]8220;Ereğli&[#]8217;de 18 yıldır birçok projeye imza attık belediye olarak. Biz de her projeyi ortaya koyduğumuz da insanlarımız hemen karşı çıktılar. Çünkü Ereğli halkı değişime kolay evet diyen bir toplum değil. Dolayısıyla da projelerimiz başlamadan, &[#]8216;Buna ne gerek vardı&[#]8217; diyenler, o proje tamamlandığında bize &[#]8216;Allah razı olsun&[#]8217; demişlerdir. Bu, sizlerin de başınıza gelebilir. İnsanlar, yenilikleri kolay kolay benimseyemezler; ama o yeniliklerin yararlı olduklarını gördüklerinde de dua ederler. Umarım sizin bu yatırımınızdan da tüm galerici esnafımız memnun olacaktır.&[#]8221;
Editör: Pusula Gazetesi