Emirgan Otel’in sahibi işadamı Ali Haydar İlkbahar’ın oğlu, Zonguldak Barosu avukatlarından İbrahim İlkbahar’ın, hukuk bürosu hizmete açıldı. Uzun Mehmet Caddesi Murat İşhanı’ndaki açılışa; Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız ve eşi Dr. Didem Dilek Ayyıldız ile birlikte katıldı. Protokolden Zonguldak İl Emniyet Müdürü Metin Seyfi Sazak, Zonguldak Vali Yardımcısı Tevfik Emre, Zonguldak Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Özbakır, Zonguldak Cumhuriyet Savcı Vekili Ali İrfan Yılmaz, Zonguldak Baro Başkanı Av. Kerem Ertem, Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Genel Müdürü Burhan İnan, Yardımcıları Mahmut Özçelik ve Mustafa Şimşek, Zonguldak eski Belediye Başkanları Yüksel Aytaç ve Secaattin Gonca, TED Vakfı Başkanı Avukat Burçin Bahadır, işadamları Erdal Şeker, Ümit Bozkurt, Taner Külah, Şaban Aydemir, Suat Karakaş, Şenol Kahveci, Fatin Çemberci ve çok sayıda konuk açılış töreninde hazır bulundu.

Açılış öncesi Av. İbrahim İlkbahar kendisine hayırlı olsun dileklerinde bulunan konuklarıyla tek tek ilgilendi. Açılış konuşmasını yapan Zonguldak Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Özbakır, Av. İbrahim İlkbahar’a başarılar diledi. Özbakır, “Avukat arkadaşımızın büro açılışına geldik. Kendisini çok seviyoruz. Burada başarılı bir şekilde avukatlık yapmasını temenni ediyorum. İnşallah hayırlı kazançları olur. Adliyemize, Baromuza ve Milletimize faydalı çalışmalarda bulunur. Çalışma hayatında bol başarılar ve kazançlar diliyorum” dedi.

Ardından konuşan Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız da, hukuk bürosunun hayırlı olmasını dileyerek, “Evladımıza hayırlı uğurlu olsun diliyorum. Kazancı bol olsun. Cenabı Hak utandırmasın, yar ve yardımcısı olsun. Ailesinin, kendisinin ve sevdiklerini sevindirsin. İnşallah nikâhında da bulunuruz” diye konuştu.

Zonguldak Baro Başkanı Av. Kerem Ertem ise, Av. İlkbahar’a çalışma hayatında başarılar dileyerek, “Sadece bir meslektaşımızı baromuza kaydetmenin mutluluğunu yaşamıyoruz. Onun dışında kendisi benim stajyerim olması nedeniyle kendime de bir mutluluk payı çıkartıyorum. Bundan sonra meslek hayatında da birlikte olacağız. Kendisine ve ailesine hayırlı olmasını diliyorum. Allah yolunu açık etsin” dedi.

Av. İbrahim İlkbahar ise, hukuk bürosu açılışına katılan herkese teşekkür etti.

Konuşmaların ve okunan duaların ardından Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız, Zonguldak Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Özbakır ve Zonguldak Baro Başkanı Av. Kerem Ertem tarafından açılış kurdelesi kesildi.

Daha sonra katılımcılara ikramda bulunuldu.

Editör: Pusula Gazetesi