Bolu-Kartalkaya karayolunda iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında Çaydeğirmeni Belediyesi Belediye Başkanı Satılmış Gebeş´in de aralarında bulunduğu 8 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, kaza, saat 14.30 sıralarında Kartalkaya karayolunda meydana geldi. Kartalkaya´dan Bolu istikametine giden Zonguldak´ın Devrek ilçesine bağlı Çaydeğirmeni Belediyesi´ne ait Kerim Çakır yönetimindeki 67 NU 767 resmi plakalı otomobil, karşı yönden gelen Ayhan Yeşil idaresindeki 14 KG 274 plakalı ciple kafa kafaya çarpıştı. Kaza sonrasında araçta bulunan Çaydeğirmeni Belediyesi Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, sürücü Kerim Çakır ve Sefer Oruç yaralandı.

Cipte bulunan, Derya Gencay, Serpil Şen, Niyazi Sevimoğlu, Asın Acaroğlu yaralanma ve yaşadıkları şok nedeniyle hastaneye kaldırıldı.

Kazayla ilgili olarak Pusula´nın sorularını yanıtlayan Belediye Başkanı Satılmış Gebeş;

"Çaydeğirmeni beldemizde yapmak istediğimiz rekreasyon düzenlemesi için Bolu Belediyesi´nin yaptığı bir çalışmayı yerinde görmek için gitmiştik. Fen İşleri Müdürümüz ve teknik personelimiz önden başka bir araçla gitmişti, ben de şoförümüz Kerim Çakır´ın kullandığı araçta yine belediye personelimiz Sefer Oruç´la birlikteydim. Verilmiş sadakamız varmış. Büyük bir kazaydı. Ben ve arkadaşlarım ölümden döndü. Başımda, yüzümde yaralar var. Göğsümde ağrı var. Tedavimiz devam ediyor. Kazanın ardından ilgisini eksik etmeyen tüm sağlık personeline, Bolu Belediyemizin Başkan ve yöneticilerine, Zonguldak Milletvekillerimize, Belediye Başkan arkadaşlarıma ve sizlere çok teşekkür ediyoruz" dedi.


Editör: Pusula Gazetesi