AK Parti Belediye Başkan adayı Secaattin Gonca seçim gezilerini sürdürüyor.


Önceki akşam Bahçelievler Mahallesi&8217;nde yapılan mitingin ardından geziler dün kamu kurumları ve hastanelerde devam etti.


Gonca&8217;nın toplantı ve mahalle mitinglerine katılan Milletvekilleri Polat Türkmen ve Fazlı Erdoğan kendi dönemlerinde yapılan bazı çalışmaları hatırlatarak seçmene yeni mesajlar verdiler.


Zonguldak Belediye Başkanı ve AK Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Secaattin Gonca Bahçelievler Mahallesi&8217;nde düzenlediği mitinge AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Fazlı Erdoğan, AK Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Secaattin Gonca&8217;nın eşi Sevgi Gonca, AK Parti İl Başkanı Hamdi Uçar, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Aytekin Kazancı, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Arife Dereli, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Murat Kulaç, Belediye meclis üye adayları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Bahçelievler Mahallesi&8217;nde AK Parti Belediye Başkan adayı Secaattin Gonca havai fişeklerle, meşalelerle ve çok büyük coşkuyla karşılandı. Mitingde konuşma yapan AK Parti İlçe Başkanı Aytekin Kazancı, 5 yıl boyunca çok güzel hizmetlerde bulunduklarını, 29 Mart seçimlerinde destek beklediklerini ve seçimin herkese hayırlı olmasını belirtti. Gonca, &8220;5 yıl boyunca çok güzel hizmetlere imza attık. Bizler bir 5 yıl daha göreve talibiz. Bizler mülkiyet sorununu çözdük ve ilk defa imarlı tapuları biz verdik çözdük. Mimarlar Odası Başkanı Turhan Demirtaş, &8216;dağıttığınız tapuları tarihi milat olarak anacaklar ve biz başkanımızı bu çalışmalarından ötürü kutluyoruz&8217; dedi. 50 yıllık su problemini çözdük. Bütün mahallelerde çocuk parkı ve spor kompleksi yaptık. Çevre yolu ve viyadüklü yolu yaptık. Bahçelievlerin asfaltlarını yaptık. Bizim yaptığımız projeler Eşref&8217;in döneminde de vardı. AK Parti başa gelmeden Eşref bu projeleri gerçekleştirmedi. 29 Mart seçimlerinin herkese hayırlı olmasını diliyorum ve desteklerinizi bekliyorum&8221; dedi.



Türkmen :Mithatpaşa Tüneli&8217;ni yaptıracağız


Polat Türkmen, &8220;Birileri çıkıp diyor ki &8216;AK Parti ne yaptı.&8217; Sen 8 yıl boyunca ne yaptın ki. Sen 8 yıl boyunca imar planının hangisini yaptın? Zonguldak&8217;ı yaşanır bir hale getirecek ve Zonguldak&8217;ı göç etmeyecek bir duruma getireceğiz inşallah. Biz bu memleketin öz sahibiyiz. Hem içeri de hem dışarı da huzur istiyoruz. Başbakanımızda bunun için il, il geziyor. Bu milletin her şeyine hizmet edeceksin. Siyaseti bu kadar yozlaştırmaya gerek yok. Herkes aklını başına toplasın. Zonguldak&8217;ın iki yakasını bir araya getirmeye çalışıyoruz. Bir taraftan çöplüğü kaldırdık, yollarımızı yaptırıyoruz, Mithatpaşa Tüneli&8217;ni yaptıracağız. AK Parti yanlış yapan herkesin yakasına yapışıp haklarını alıyor. Başkanımızın her zaman arkasındayız. Secaattin Başkanımız adam gibi adamdır. Yarım kalmış projelerimiz var aman sekteye uğratmayın. 29 Mart seçimlerinin herkese hayırlı olmasını diliyorum&8221; dedi.


Türkiye&8217;nin tüm illerini AK Partili yapmak istediklerini söyleyen Milletvekili Fazlı Erdoğan ise &8220;81 ilin 81 yerini AK Parti yapmak istiyoruz. Bahtınız açık şansınız bol olsun. Geleceğiniz AK ellerdedir. Belediye Başkanımız bütün projelerini anlattı. Bizlerde başkanımızın yanındayız. 29 Martta bizlerde sizlerden destek bekliyoruz ve seçimlerin herkese hayırlı olmasını diliyorum&8221; dedi.


Mitingin ardından Gonca ve beraberindekiler ev toplantısına katıldı.

Editör: Pusula Gazetesi