YEŞİLLER LİG’DE 3’TE 3 YAPTI

Bölgesel Amatör Lig’de sezonun ikinci yarısına seri galibiyetlerle başlayan Kozlu Belediyespor adım adım zirveye yaklaşıyor.

Ligde mütevazi kadrosuyla ilerleyen Yeşil-Beyazlılar, sezon başından beri ilk kez üst üste 3 galibiyet alma başarısı gösterdi.

Evinde Tosya Belediyespor ve Sincan Belediyespor galibiyetlerinin ardından dış sahada giden Zonguldak ekibi, daha önce hiç yenemediği Barıtnspor’u başarı oyunuyla devirdi.

Kaptan Fatih Arslan’ın 3 gol atarak yıldızlaştığı karşılaşmayı izlemeye giden Yeşil-Beyazlı taraftarlar, takımlarının galibiyetiyle Bartın’dan mutlu döndü.

LİGE GÖKKUŞAĞI OLSUN DİYE KATILIYORUZ

Bartınspor maçına takım olarak çok iyi konsantre olduklarına değinen Teknik Direktör Faruk Bahadır, “Sezonun ikinci yarısında yakaladığımız başarılı ritmi Bartın’da sürdürmek istiyorduk. Yapacaklarımızı sahada uyarlayabilmek için 1 haftadır çalışıyoruz. Biz bu lige gökkuşağı olsun diye katılıyoruz. Ama gökkuşağına bakın kafanız hem yukarıdadır, aşağıya hiç bakmazsınız. Oyuncularım sahadaki mücadeleleriyle galibiyeti hak ettiler, yüreklerini ortaya koydular. Mükemmel oynadılar, hepsini canı gönülden kutluyorum. Mütevazi takımız ama küçük bütçeyle büyük işler yapmanın peşindeyiz. Bizim hedefimiz kimseyle yarışmak değil de, biz farklı bir kulvarda gidiyoruz. Gökkuşağı olmaktan memnunuz.

Kozlu Belediyespor, 16. hafta mücadelesinde konuk edeceği Kırıkkale Yahşihanspor maçı hazırlıklarını bugün başlayacak.

KOZLU’YA YENİ FORVET

Kozlu Belediyespor forvet hattına takviye yaptı. Bu sezon hücum hattında sıkıntılar yaşayan Kozlu Belediyespor, sezonun ilk yarısında Bölgesel Amatör Lig 10. Grup takımlarından Adapazarıspor’un formasını giyen Kasım Abaş’la resmi sözleme imzaladı.

Kariyerinde 6. kulüpte oynayacak 25 yaşındaki forvetin Federasyon’da resmi işlemlerinin tamamlanmasının ardından hafta sonu oynanacak olan Kırıkkale Yahşihanspor maçında sahaya çıkması bekleniyor.

Yeni transfer, Kulüp Müdürü Mehmet Kulaksız’ın katıldığı töreninde, kendisini Yeşil-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

Editör: Pusula Gazetesi