Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak Belediye Başkan adayı Selahattin Gülay, beraberinde MHP İl Başkanı Mustafa Korkutan, MHP Merkez İlçe Başkanı Hamdi Ayan ve belediye meclis üye adayları ile birlikte Belediye-İş Sendikası Zonguldak Şubesi&8217;ni ziyaret etti. Ziyarette sendikanın yönetim kurulu da hazır bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye-İş Sendikası Zonguldak Şube Başkanı Cavit Zülfikar, &8220;Zonguldak halkının takdir edeceği insanlarla biz her zaman çalışmaya hazırız, çalışacağız da. Biz ziyaret esnasında daha önce gelen belediye başkan adaylarına belediyenin içinde bulunduğu sıkıntılardan bahsetmiştik. Ayrıca da kendi taleplerimiz var. Şu anda mevcut çalışan işçi arkadaşlarımızın Zonguldak Belediyesi&8217;nde 8.8 milyon TL alacağı mevcut. Şu anda emekli olan işçi arkadaşlarımızın alacağı 4.5 milyon TL. Yine göreve gelirseniz her ayın 25&8217;inde maaşımızın ödenmesini talep ediyoruz&8221; diye konuştu.
Göreve gelecek olan bir adayın belediyenin gelirlerini yükseltmediği takdirde hiçbir şey yapma şansının olmayacağını söyleyen MHP Zonguldak Belediye Başkan adayı Selahattin Gülay, &8220;Bu görevi Zonguldak halkı kime verirse versin gelecek olan arkadaşımız Zonguldak Belediyesi&8217;nin gelirlerini yükseltemez ise bence hiçbir şey yapma şansı yoktur. Göreve gelirsem belediyenin gelirlerini yükseltecek projelerim var. Bunları 6.5 aydır Zonguldak halkına bahsediyorum&8221; dedi.
Öte yandan Gülay ve beraberindekiler Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Üzülmez İşletme Müdürlüğü&8217;nü ziyaret etti. İşletme çalışanları ve madenciler ile bir araya gelen Gülay ve beraberindekiler birlikte sohbet etti.
Editör: Pusula Gazetesi