Bursa Devlet Tiyatroları tarafından Çaycuma Kültür ve Sanat Merkezi&8217;nde sergilenen &8216;Karmakarışık&8221; adlı oyun büyük ilgi gördü. Salonu dolduran tiyatro severler oyunu kahkahalarla izledi. Çaycuma Kültür ve Sanat Merkezi Müdürü Gültekin Petük perde bitiminde oyunculara çiçek verirken; &8220;Fazla söz gerek yok. Bu akşam çok kaliteli bir oyun izledik. Başarılarınız devamını dilerim&8221;diye konuştu.


İki saat süren iki perdelik oyun, İngiltere Başbakan Yardımcısı Bay Phillips´in, ana muhalefet partisinin sekreterlerinden biriyle yapacağı kaçamak için, bir otel odası tutmasıyla başlıyor. Birçok davetsiz misafirin geceye dahil olmasıyla daha da karışıyor. Gecenin en davetsiz misafiri bir ceset olunca da her şey Karmakarışık bir kahkaha tufanı haline geliyor. Bay Philips&8217;in özel kalem müdürü durumu kurtarmak için her yolu deniyor.


Kerem Atabeyoğlu´nun yönettiği, Halil Balkanlar, Serdar Seçkin, Hatice Sezer, Cenk Turan, Kemal Okur, Ali Volkan Çetinkaya, Nihal Usanmaz, Erkan Erdem, Meltem Evcioğlu, Hafize Gün&8217;in oynadığı otel odası macerası Çaycumalılar tarafından ayakta alkışlandı.

Editör: Pusula Gazetesi