KOZLU’NUN GÖZÜ ŞİMDİ MARTIDA

Hafta sonu karşılaşacakları Bartınspor mesaisine başlayan Kozlu Belediyespor’da yeni transfer görücüye çıktı. Adapazarspor’dan Kasım Abaş ve Kilimli Belediyespor’dan Uğurcan Şen, dün takımla idmanlara başladı. Bölgesel Amatör Lig’de Tosya ve Sincan galibiyetleriyle 6 puan toplayan Kozlu Belediyespor’da moraller Bartınspor maçı öncesi tavan yaptı. İlk yarıdaki çıkışını ikinci yarı maçlarına da yansıtan yeşil-beyazlı takım, 24 puanla 5’inci sırada yer alarak rakiplerine gözdağı verdi. ikinci yarının ilk iki maçını galibiyetle kapatan Kozlu Belediyespor gözünü deplasmanda oynanacak Bartınspor maçına çevirdi. Kozlu Belediyeporlu futbolcular ,bu maçın hazırlıklarına bir günlük molanın ardından galibiyet parolasıyla başladı.

YENİ TRANSFERLER GÖRÜCÜYE ÇIKTI

İkinci devreye galibiyetleriyle damga vuran yeşil-beyazı takım, ara transfer döneminde sessizliğini bozarak Adapazarıspor’dan 25 yaşındaki forvet Kasım Abaş’ı renklerine katmıştı. Yönetim ile her konuda anlaşmaya varan forvet oyuncusu dün, takımla birlikte idmanlara başladı.

KİLİMLİ’DEN KOZLU’YA GELDİ!

Transfer hamlelerine devam eden yeşil-beyazlı takım, son olarak Kilimli Belediyesor’dan orta saha oyuncusu Uğurcan Şen’i kadrosuna kattı. 3’üncü Lig takımı Kilimli Belediyespor ile forma şansı bulamayan Uğurcan Şen, sarı-siyahlı takımdan eski arkadaşları Hamit Kavraz ve Berkan Akdeniz’in formasını giydiği Kozlu Belediyespor’a transfer oldu.

Editör: Pusula Gazetesi