TOSYAYI UNUT, AKYURT’A BAK

Haftayı Tosya Belediyespor beraberliğiyle kapatan Kırmızı-Lacivertliler erken toparlanmanın peşinde. 16. hafta konuk edeceği Akyurt Belediyespor maçının hazırlıklarına kendi tesislerinde gerçekleştiren Zonguldak Kömürspor’da Teknik Direktör Raşit Çalık, çalışma öncesi oyuncularıyla toplantı yaptı. Tosya Belediyespor beraberliğini unutmalarını gerektiğini oyuncularına aktaran Çalık, ligde oynayacakları daha çok maç olduğunu kaydetti.

AMERİKAN FUTBOLUYLA EĞLENDİLER

Teknik Direktör Raşit Çalık yönetiminde neşe içerisinde antrenman yapan futbolcuların mücadelesi görülmeye değerdi. El futbolu oynayan ve pasları kafa ile atan kırmızı-Lacivertlilerin çalışması ilginç görüntülere sahne oldu. Zonguldak Kömürspor antrenmanı Amerikan futbolunu aratmadı.

ÇAN ÇALMAYA GEREK YOK

Tosya Belediyespor beraberliğini değerlendiren Teknik Direktör Raşit Çalık, “Hesapta olmayan 2 puan kaybettik. Kazanmak için gittiğimiz bir maçtı, bu kaybı kesinlikle düşünmüyorduk. Ama futbolun içinde bunlar var, sonuç itibariyle çan çalmaya gerek yok. Zonguldak Kömürspor bu ligin lideri, yolumuza devam ediyoruz.

10 HAFTADIR YENİLMİYORUZ!

10 haftadır yenilmeyen bir Zonguldak Kömürspor var. Maçta da çok kötü oynadığımızı söyleyemem. Mücadelemiz rakibe göre belki düşüktü, rakip biraz daha fazla istemiş olabilir.

Yine de maçı kazanmak adına 5-6 tane pozisyonumuz var. Maçı kazanabilirdik, hatta farklı bir sonuçla bunu yapabilirdik. Ama sonuç itibariyle olmadı. Bahanelere sığınmanın bir anlamı yok. Bizleri ve oyuncu grubunu eleştirmek kamuoyunun takdirindedir. Bu oyuncu grubuyla Zonguldak Kömürspor grubunda lider.

Lider olarak yolumuza devam ediyoruz, önümüzde daha zor maçlar var. Her geçen maçtan bir ders alarak önümüze bakacağız. Önümüzde bir Akyurt Belediyespor maçı var. Oyuncularıma güveniyor ve inanıyorum, gerekeni yapacaklardır. Akyurt maçıyla güzel bir seri yakalamayı hedefliyoruz. Transfer gerekirse son günde yapabiliriz. Kimse endişelenmesin, 2 puanlık avantajımızı kaybettik önemli değil. Bunlar olacaktır, rakibimiz ilk maçta bizi burada yenmişti. Şunda 1 puan aldık, artıdayız bu yönden de bakmak gerekiyor.

KÖMÜRSPOR’A 34’LÜK FORVET

Zonguldak Kömürspor, ara transfer dönemine İskenderunspor 1967’den Mehmet Türk’ün ardından forvet hattına bir oyuncuyu daha renklerine kattı. Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Nevşehir Gençlikspor’un 34 yaşındaki forveti Zeyni Özdemir’le her konuda anlaşma sağladığı önümüzdeki günlerde takımla beraber çalışmalara katılacağı belirtildi. Sezonun ilk yarısında 14 maçın 12’sinde ilk 11’de sahaya çıkan oyuncu 1067 dakika süre alırken, 6 golle imza attı. İskenderunspor’un alt yapısından yetişen Zeyni Özdemir, profesyonel kariyeriyle dikkat çekiyor.

KİMLİK KARTI:

ADI-SOYADI: Zeyni Özdemir

DOĞUM YERİ: Ömerli YAŞ: 34

OYNADIĞI KULÜPLER: İskenderunspor, Hatayspor, Ceyhanspor, Adana Demirspor, Mardinspor, İskenderunspor 1967, Erzurum Büyükşehir Belediyesi Spor, Erzin Belediyespor, Nevşehir Spor Gençlik

KARİYERİ: Türkiye Kupası 1 maç 1 gol, TFF 3. Lig 153 maç 56 gol, TFF 2. Lig 31 maç 4 gol, Bölgesel Amatör Lig 45 maç 27 gol 2. Lig 3 maç

Editör: Pusula Gazetesi