KÖMÜRSPOR ZİRVEDEKİ YERİNİ KORUDU

Bölgesel Amatör Lig’de geçtiğimiz hafta Tosya Belediyespor beraberliğine rağmen zirvedeki yerini koruyan Kırmızı-Lacivertliler, sezonun ikinci yarısındaki ilk kaybını yaşadı.

Sezonun ilk yarısındaki yenildiği rakibini kendi sahasında elinden kaçıran Kırmızı-Lacivertliler, en yakın takipçisi Adliyespor’a da yakalandı. Adliyespor haftayı 3 puanla kapatarak Zonguldak Kömürspor’la puanları eşitlemeyi başardı.

MEHMET TÜRK İLK MAÇINA ÇIKTI

Tosya Belediyespor deplasmanında Kırmızı-Lacivertlilerin yeni transferlerinden Mehmet Türk, orta sahada başarıyla görev yaptı. 90 dakika sahada kalan oyuncu, formayı kaptırmayacağı gösterdi.

HESAPTA OLMAYAN BERABERLİK

Zonguldak Kömürspor Teknik Direktörü Raşit Çalık, Tosya beraberliği ile ilgili olarak Şampiyonluk için hiçbir endişelerinin olmadığını, bütün takımları içeride ve dışarıda yenebilecek güçte olduklarını söyledi.

Takımda herkesin özveriyle sahada mücadele ettiğine değinen Çalık, “Kazanabileceğimiz bir karşılaşmadan da puansız ayrıldığımız için üzgünüz. Gelecek maçlarda bu kayıpları telafi edeceğiz. Kendi plan ve programız dahilinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

Kazanma arzusuyla çıktığımız maçtan hesapta olmayan bir beraberlikle ayrıldık. Rakibimizin kapalı savunmasını geçmek o kadar kolay olmadı. Tosya maçı artık geride kaldı, önümüzde ki maçlara bakmamız gerekiyor. “ dedi.

AKYURT HAZIRLIĞI BAŞLIYOR

Zonguldak Kömürspor, 16. hafta konuk edeceği Akyurt Belediyespor maçı hazırlıklarına bugün kendi tesislerinde başlayacak. Hafta sonu oynanacak olan karşılaşmada Tosya maçıyla cezası dolan Fatih Deniz yer alabilecek.

Editör: Pusula Gazetesi