Kozlu Belediyespor, ara transfer döneminde sessizliğini bozma gayretinde. Kadrosuna şuana kadar hiçbir oyuncuyu katamayan yeşil-beyazlı takım aksine takımdan 2 önemli ismini kaybetti. Forvet oyuncusu Ufuk Koç ile yollarını ayırdıktan sonra, takımda lider kimliği ile ön plana çıkan tecrübeli defans oyuncusu Özcan Karakiraz’ı da göndermek zorunda kalan yeşil-beyazlı takım, bugünlerde transferde kollarını sıvadı.

TOBECHİ IGWE KOZLU YOLUNDA

Öncelikle gol yollarındaki sorunu çözme gayretinde olan Kozlu Belediyespor bu bölge için rotasını tekrar siyahi oyuncuya çevirdi. Sezon başından beri birçok yabancı oyuncu deneyen Kozlu Belediyespor, bu oyunculara oturma izni alamadığı için transferlerini gerçekleştirmemişti. Ganalı Orta Saha Oyuncusu Bernard Nkyi Linford ile kaleci Osman İbrahim ile Nijeryalı forvet Henry Emmanuel sezon başında denemeye alan yönetim, son olarak Nijeryalı 23 yaşındaki forvet Tobechi Igwe’yi denemeye aldı.

2011-2012 sezonunda Adapazarıspor’da Cem Kasap ile forma giyen Tobechi Igwe, bu sezon Bölgesel Amatör Lig takımı Ergansipor’da forması giydi. Erganispor’da 6 maça çıkan ve 1 gol atan Tobechi Igwe, bir süreliğine denenecek. Antrenör Faruk Bahadır tarafından beğenildiği takdirde siyahi oyuncu için resmi işlemlere başlanacak.

Editör: Pusula Gazetesi