Zonguldak Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan adayı Secaattin Gonca seçim gezilerine devam ediyor.
AK Parti Belediye Başkan adayı Secaattin Gonca ve belediye meclis üyesi adayları ile beraber Memur-Sen Başkanı Kamuran Aşkar ve Memur-Sen&[#]8217;e bağlı sendikaları ziyaret etti.
Memur-Sen Başkanı Kamuran Aşkar, &[#]8220;Yerel seçimlerin ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Zonguldak Belediyesiyle beraber İstiklal Marşı yarışmasını düzenledik. Bizler sivil toplum örgütlerinin sadece seçim zamanlarında değil her zaman ziyaret edilmelerini istiyoruz. Başkanımız yaptığımız projelerde her zaman yanımızda oldu. Kendisine seçim süreci içinde başarılar diliyorum&[#]8221; dedi.
Gonca, &[#]8220;Görevde olduğum süre içerisinde sizinle İstiklal Marşı yarışması projesinde beraber olduk. Zonguldak Belediyesinde göreve geldiğimde memur arkadaşlarımızı hiç mağdur etmedik. Bizler personelimizin kıdem tazminatlarını ödedik. Kredi çektiğimi söylüyorlar. Sayın Eşref kusura bakmasın kredisi olmayana kredi vermezler. Benim kredim vardı ve ben aldım. Su problemini kökünden çözdük. Mülkiyet sorununu çözdük ve tapuları dağıtmaya başlıyoruz. Acılık deresinin üstünü kapatıyoruz. 250 tane toplu konut yaptık. Ruhsatı olmayan, hijyenik olmayan mezbaha neyi yeniledik. Soğuksu Pazar yerine tek katlı otopark yaptık. 24 tane çocuk parkı ve spor kompleksi yaptık. Biz 5 yılımızda çalmadan çırpmadan Zonguldak&[#]8217;a hizmet yaptık. Biz Zonguldak Belediyesini emanet aldık ama ihanet etmedik. Bizler hizmet yaptık. Bizler bir 5 yıl daha meclis üyesi adaylarımızla beraber bir kez daha görev istiyoruz. Sizlerden 29 Mart&[#]8217;taki seçimde destek bekliyoruz&[#]8221; dedi.
Editör: Pusula Gazetesi