5 yıldır köyde muhtarlık yapan 4 çocuk babası Mehmet Sezer´in karşısına, 2 çocuk sahibi, oğlu Aziz Sezer aday olarak çıktı. Mustafa Masa´nın da Aday olduğu Gürpınar Köyü Muhtarlığı için en güçlü aday baba ve oğlu gösteriliyor. Alaplı Özel Halk Otobüsleri Birliği´nde idari personel olarak çalışan ve 20 yıldır babasıyla konuşmadığını, iyi bir birlikteliklerinin olmadığını belirten Aziz Sezer, "Aday olmamda bunun da etkisi var. Çok iyi bir birlikteliğimiz olsaydı, ben de babamın karşısına çıkmayı düşünmezdim" dedi.


5 yıldır muhtarlık yapan babasının köyde faydalı hizmetler yaptığını belirten Aziz Sezer, şöyle konuştu: "Doğruyu söylemek gerekirse o da çalıştı, ´çalışmadı´ diyemeyiz. Suyumuz yeterli değildi, su getirdi. Yolun asfaltlanmasında, alt yapı çalışmalarında faydası oldu. Ama biz de daha iyisini yapacağız. ´O yapmadı´ demiyoruz, ama biz ondan daha iyisini yapacağız. Köyün karşısındaki dereye köprü yapacağız. Köye bir futbol sahası şart, onu yaptıracağım. 8 yıllık okul yok köyde, onun yapılması için çalışacağım. Alt yapıda gereken neyse yapılacak." Aziz Sezer, yarışın babasıyla kendisi arasında geçeceğini, güçlü olanın kazanmasını istedi.


Mehmet Sezer ise, "Benim 5 yıldır yaptığım hizmetler ortada. Bana oğlumla ilgili bir şey sormayın" diyerek, konuyla ilgili konuşmak istemediğini söyledi.

Editör: Pusula Gazetesi