Vatandaşlar, "En büyük Başkan bizim Başkan", "Sadettin Etcibaşı, Gökçebey seninle gurur duyuyor", "29 Mart´ta Gökçebey´de ak sayfa açılacak" şeklinde sloganlar attılar.


Gökçebey´de Ak Parti Belediye Başkan Adayı Sadettin Etcibaşı&[#]8217;na destek amacıyla düzenlenen seçim çalışması ve esnaf ziyaretleri gövde gösterisine dönüştü.


Gökçebey Belediye Başkan Adayı Saadettin Etcibaşı büyük ilgi gördü.


Yaklaşık 500 kişinin katıldığı seçim çalışması Gökçebey Terminal alanından başladı ve şehrin tüm caddelerinde sürdü.


Esnaf ziyaretine Ak Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, Ak Parti Gökçebey Belediye Başkan Adayı Sadettin Etcibaşı, Bakacakkadı Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan Adayı Sezgin Özdemir, Ak Parti Hacımusa Belediye Başkan Adayı Canip Özsaraç, işadamları, esnaf ve 500´e yakın vatandaş katıldı.


Seçim çalışmasına katılan vatandaşlar "En büyük Başkan bizim Başkan", "Sadettin Etcibaşı, Gökçebey seninle gurur duyuyor", "29 Mart´ta Gökçebey´de ak sayfa açılacak" gibi sloganlar attı.


Esnaf ziyaretleri sonrasında bir konuşma yapan Ak Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen Gökçebey´de seçimi kazandıklarını belirterek; "Bu iş bitmiştir, Gökçebeyliler kararını çoktan vermiştir. Sadettin Etcibaşı ile Gökçebey´in çehresi değişecek ve 30 Mart sabahı partimizin bayrağı Gökçebey´de dalgalanacaktır. Görüyorum ki, Gökçebeyliler Ak Parti Adayını gönüllerine basmışlar. Bu da bizi çok mutlu etti. İnşallah seçim sonucunda Gökçebey Belediyesi tekrar Ak Parti´de olacak ve Belediye Başkanı Sadettin Etcibaşı ile sayısız projeye imza atılacaktır" dedi.


Sadettin Etcibaşı da konuşmasında; Göreve geldiğinde Gökçebeylilere en iyi hizmeti yapacağını belirterek; "Partimizin iktidarında Gökçebey, her türlü hizmetin en iyisini alacaktır. Buna hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bu yolda hep birlikte yürüyeceğiz. Atacağınız her oy, benim şerefim ve namusum olacaktır. Biz demokrasiye inanıyoruz. Biz milletimize inanıyoruz. Ben hepinizde gülen yüzler, parlayan gözler görmek istiyorum. Bizim partimizin anlayışı budur. Göreve geldiğimizde, enerjimizi şahsi menfaatler uğruna harcamayacağız. Enerjimizi eğitimden sağlığa, kültürel faaliyetlerden spor faaliyetlerine kadar insanlarımızın sorunlarının çözümleri için harcayacağız. Biz Gökçebey´de bir zihniyet değişimi için geleceğiz" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi