Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, devir-teslim töreninde yaptığı konuşmada, &[#]8220;Kozlu´da yeni bir Kızılay Şubesi binası gerekliydi. Daracık yerde arkadaşlar hizmet vermeye çalışıyorlardı. Bizler de bu konuda duyarsız kalmayarak, sağlık ocağı olarak kullandığımız binayı Türk Kızılayı Kozlu Şubesi&[#]8217;ne devrettik. &[#]8216;Kızılay&[#]8217; denince akla deprem, yangın, sel gibi felaketler geliyor. Allah kimseyi mağdur edip muhtaç etmesin. Kızılay Şubemiz, bu zamana kadar elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışmıştır. Bundan sonraki görevlerinde başarılar diliyorum&[#]8221; dedi.

Türk Kızılayı Kozlu Şube Başkanı Zeki Candaş ise, "Kozlu Belediye Başkanımız Ali Bektaş´a verdiği desteklerden dolayı sonsuz teşekkür ediyoruz. Bu zor zamanda bizlere verdikleri destek sonrası yeni bir binamız oldu. Biz faaliyet olarak Kozlu´da çok şeyler yapmak için yola çıktık. Bizlere desteklerini esirgemeyen Kozlu Belediye Başkanımız Ali Bektaş´a ve ekibine çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Türk Kızılayı Kozlu Şubesi&[#]8217;nin yeni hizmet binasının açılış törenine; Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, Kozlu Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Yılmaz, Türk Kızılayı Kozlu Şube Başkanı Zeki Candaş, Kızılay üyeleri, Kozlu Belediye personelinin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Editör: Pusula Gazetesi