Kilimli Belediyespor, 3 Ocak 2012 tarihinde Antalya’da başlattığı ikinci devre hazırlıklarını noktaladı. 12 gün süren kampta ikinci yarıya hazırlanan sarı-siyahlı takım, dün akşam saatlerinde kente ayak bastı. 20 Ocak tarihinde başlayacak ikinci devreyi İstanbul deplasmanında açacak Kilimli Belediyespor Silivrispor ile oynayacak. Semih Tokatlı ve öğrencileri, ilk yarıda 4-2 kazandıkları Silivri maçının hazırlıklarına bugün ara vermeden kendi tesislerinde başlayacak.

HAZIRLIK MAÇLARINDA BAŞARILI GÖRÜNTÜ SERGİLEDİ

Ligin ilk periyodunu 19 puanla kapatan temsilcimiz Antalya’da sürdürdüğü kamp çalışmalarında 3 hazırlık maçına çıktı. Oynadığı 3 hazırlık maçında 2 galibiyet ve bir beraberlik çıkartan sarı-siyahlı takım genel olarak iyi bir görüntü çizdi. İlk hazırlık maçında 3’üncü Lig takımı Anadolu Üsküdarspor 1908’i 1-0 yenen sarı-siyahlı takım, ikinci maçında bir başka 3’üncü lig takımı Kayseri Şekerspor ile 1-1 berabere kaldı. Kilimli Belediyespor, kampın sonlarında ise, Avrupa’da yaşayan Türk futbolculardan kurulu Avrupa karmasını 6-1 yendi.

KİLİMLİ 6 TRANSFER YAPTI

Kilimli Belediyespor, ara transfer döneminin en hareketli takımlarından biri odu. İlk devre patlak veren ekonomik kriz nedeniyle takımdan 3 önemli ismi satmak zorunda kalan Kilimli Belediyespor, maliyeti düşük 6 ismi de kadrosunu kattı. Yaşanan sıkıntılar nedeniyle kemer sıkma politikasına giden sarı-siyahlı takım, kaleci Muzaffer Sarıibrahim’i Sivas 4 Eylül Belediyespor’a, Yasin Hatipoğlu’nu İstanbulspor A.Ş’ye, Yusuf Akbulut’u da Erzincan Refahiyespor’a sattı. Bunların yerinde Belediye Bingölspor’dan kaleci Oğuz Kaan Barış, Maltepespor’dan Hasan Köse, Araklıspor’dan Hüseyin Bayraktar, Kızılcahamamspor’dan Burak Serez, Kırıkhanspor’dan Barış Kazer ve Sancaktepe Belediyespor’dan Canberk Taşdelen’i transfer etti.

Editör: Pusula Gazetesi