Zonguldak Kömürspor, devreyi lider tamamladı. Devrenin kapanış maçında şampiyonluğun iki güçlü adayı Zonguldak Kömürspor ile Adliyespor kapışmasında, temsilcimiz istediğini aldı. Devreyi lider kapatmak için yenilgi dışında tüm sonuçların Zonguldak Kömürspor’a yaradığı mücadeleden 1-1 eşitlikle ayrılarak bir puanı hanesine yazdıran temsilcimiz, ilk yarı sonunda zirvede kaldı.

Sadece Zonguldak ve Ankara’nın değil gruptaki tüm takımların, gözünü çevirdiği maçta ilk yarıuda iki takımda kontrollü oynamayı tercih etti. İlk yarıda golsesi çıkmayınca soyunma odaıns 0-0’lık eşitlikle girildi.

İkinci yarda ise, farklı bir kimliğe bürüne Zonguldak Kömürspor, golü buldu. Son haftalardaki performansıyla göz dolduran Güven, 61’inci dakikada takımını 1-0 öne geçirdi. Bu golden sonra ev sahibi Adliyespor, 74’üncü dakikada Serkan’la karşılık verdi.(1-1) Maçta dengeyi bozmak için iki takıma fırsatları değerlendiremeyince maç 1-1 eşitlikle sona erdi.

İLK DEVRENİN LİDERİ ZONGULDAK

13’üncü haftaya 28’er puanda giren iki takımın maçında puanlar paylaşıldı. 29 puana yükselen temsilcimiz, Adiyespor ile aynı puan olmasına rağmen attığı gol farkıyla liderliğini sürdürdü.


Editör: Pusula Gazetesi