Zonguldaklı gençler, &[#]8220;Ufo Beni Uzaya Götür&[#]8221; kampanyası için özel olarak tasarlanan Roadshow simülatörü sayesinde 6 boyutlu uzay heyecanı yaşadı.

6 boyutlu simülatör ile uzaya gitmiş gibi heyecan yaşayan gençler, "Gayet iyiydi. Her şey gerçek gibiydi. Çok sallantılıydı ama çok güzeldi. Hem heyecanlandık hem de eğlendik. Uzay çağı gelmeden Zonguldak´tan uzaya çıkmış gibi olduk." dedi.

Proje konusunda bilgi veren Ajans Prodüktörü Selim Köy ise şunları söyledi:

" Ufo, 2014´te şanslı kişiyi uzaya gönderecek. Bu arada uzaya çıkacak şanslı Türk´ün haricindeki diğer insanlar için de ´uzaya gidiyor gibi his veren 6 boyutlu bir simülatör sistemi geliştirildi. ´Ufo Beni Uzaya Gönder´ projesi kapsamında Ufo TIR´ı Anadolu turnesine çıktı. 7&[#]8217;nci şehrimiz olan Zonguldak´tayız. Toplamda 65 günlük tanıtım sürecinde 25 şehir dolaşacağız. Turnemizi İstanbul ile noktalayacağız. Burada insanlara uzay boşluğunda gider gibi bir his veriyoruz. Girerken ´bu nedir?´ diye soruyorlar, biz de ´sürpriz´ diyoruz. Çıkarlarken herkesin yüzü gülüyor, tepkiler çok güzel. Biz de bundan mutluluk duyuyoruz."
Editör: Pusula Gazetesi