Çaycuma´ya yapılan ikinci köprüde incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Mithat Gülşen, "Üzerinde bulunduğumuz ve Çaycuma´da tarih yazmamıza vesile olan ikinci köprünün üzerinden geçerken, alnımız ak ve başımız dik şekilde durabiliyoruz. Bizler hayalleri gerçeğe çevirmek için çalışıyor, hedefliyor ve başarıyoruz. Çünkü bizler makam hırsı ile değil, hizmet aşkı ile yanıyoruz" dedi.


Çaycuma Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan Adayı Mithat Gülşen seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.


Mithat Gülşen ve beraberindekiler Yeni Küçük Sanayi Sitesi Esnaflarını ziyaret etti. Başkan Gülşen´in seçim gezilerine Ak Parti Eski İlçe Başkanları Bünyamin Bostancı ve Bayram Berber de destek verdi. Gençlik Kolları ve Belediye Meclis Üyeleri&[#]8217;nin de katıldığı Yeni Küçük Sanayi Sitesi ziyaretinde sanayi esnafı Başkan Gülşen´i coşku ile karşıladı. Başkan Gülşen kendilerine gösterilen yoğun ilgiye teşekkür etti.


Mithat Gülşen ve beraberindekiler ilçe merkezine dönüşü yeni yapılan ikinci köprü üzerinde geçerek inceleme yaptılar. Başkan Gülşen köprüyü kullanan vatandaşlar ve öğrencilerle sohbet ederken köprü üzerinde çalışmalarını sürdüren işçilerin çalışmalarını takip etti. Çaycuma Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan Adayı Mithat Gülşen burada şu açıklamalarda bulundu: "Esnafların bizlere olan güveni, bizlere olan desteğinin her gün arttığını görmekteyiz. Sanayi sitesi esnaf arkadaşlarımızın bizlere gösterdiği ilgi, verdiğimiz hizmetlerin olumlu birer geri dönüşüdür. Kendilerinin gösterdiği bu ilgiye teşekkür ederiz.


Yine seçim çalışmalarımızda yanımızda bulunarak bizlere desteğini gösteren Ak Parti Çaycuma Eski İlçe Başkanlarım Bünyamin Bostancı ve Bayram Berber´e teşekkürlerimi sunuyorum. Üzerinde bulunduğumuz ve Çaycuma´da tarih yazmamıza vesile olan ikinci köprünün üzerinden geçerken alnımız ak ve başımız dik şekilde durabiliyoruz. Bizler bu köprüyü yapacağız dediğimizde yapamazsın hayal demişlerdi. Ama bugün araçlarımızla geçebiliyoruz. İşçilerimiz durmaksızın çalışıyorlar. Köprünün inşaatı son aşamasına geliyor. Bizler hayalleri gerçeğe çevirmek için çalışıyor, hedefliyor ve başarıyoruz. Çünkü bizler makam hırsı ile değil hizmet aşkı ile yanıyoruz. Bizler Çaycuma´yız, Çaycumalıyız büyük düşünüyor ve uyguluyoruz" şeklinde konuştu.

Editör: Pusula Gazetesi