AK Parti Kozlu Belde Başkanı Hikmet Aydın, düzenlediği basın toplantısında MHP&[#]8217;nin mitinginde AK Parti&[#]8217;ye sataşma olduğunu söyledi. AK Parti Kozlu Teşkilatı&[#]8217;nın her seçimde çıtayı daha da yükselttiğini söyleyen Aydın, &[#]8220;Seçimlere iki hafta kala AK Parti olarak yerel seçimlerde hedefimize yavaş, yavaş yaklaşıyoruz. Bugün bazı siyasi parti adayları şov yaparak, ithal milletvekilini getirerek, siyasete siyasetin üst düzey yöneticilerine ve belediye başkan adaylarına yakışmayacak şekilde AK Parti´ye sataşmalar oldu.
Küçük bir gruba toplantı yaparak bunu AK Parti´ye saldırma mitingine dönüştürdüler. AK Parti milletin gönlünde taht kurmuş bir partidir. Bu partinin Kozlu Teşkilatı&[#]8217;da 3 büyük seçim bir referandum geçirmiş kadrosu vardır. Bu kadroda her seçimde çıtayı daha da yükseltmiştir. Ağza alınmayacak edebe yakışmayan laflar söylemiştir. Biz buna müsaade etmeyiz. Hiçbir siyasi parti adayı böyle bir partinin de başkan adayına &[#]8216;çekil&[#]8217; deme cüretini gösteremez. Çekilmesi gereken sizlersiniz. AK Parti´nin ampulü etrafında üşüşen sinekler gibi de olsa çevresine sizi kabul eder, kimse bize çekilmemizi söyleyemez. Susuyorsak uysal koyun değiliz. AK Parti Kozlu´da tek başına seçimi alacak ve belediye başkanı çıkaracak tek partidir. Kozlulular, Kozlu´yu yönetebilecek ve çalışmalarıyla kimseye peşkeş çekmeyen Hüdai Dökmeci ile yola devam kararı almıştır. Ata alan Üsküdarı geçmiş, onlar arkamızdan ancak nal toplarlar. Elimizden gelen mücadeleyi yapıyoruz. Diğer partiler ancak kümede oynayabilecek kapasitededir. Onlar küme takımıdır. Biz birinci lig takımıyız. Hamburg&[#]8217;la ve Avrupa ile oynarız. Tam kadro olarak seçime asılan galip çıkabilecek bir güçteyiz. Kozlu´da onların giremediği mahalleler var&[#]8221; diye konuştu.
MHP İstanbul Milletvekili Ali Torlak´ın &[#]8220;Ertan Şahin´i belediye başkanı yaparsanız Kozlu´ya tersane yaparız&[#]8221; sözünü de eleştiren Hikmet Aydın, &[#]8220;İşte bunların Kozlu sevdası ve sevgisi budur. Kozlu´yu seviyorsan kazansan da, kazanmasan da tersaneyi yaptır. Oy karşılığında mı tersaneyi yaptıracaksın? Böyle bir riyakarlık olmaz. İşte AK Parti olarak seçimi alsak da almasak da Kozlu´ya gereken hizmeti getireceğiz. Gerçekçi ayağı yere basan projelerle Kozlu´yu sevenlerin kandırılmasına izin vermeyeceğiz. Onların söyledikleri gibi biz 4´ncü parti değiliz, asıl 4´ncü olan sizsiniz. Kozlu´nun, Zonguldak´ın ve Türkiye´nin de birinci ve en büyük parti AK Parti&[#]8217;dir. Gelin siz büyük ağabeyinize yanaşın. Çamur atma ve belde aşağıya vurma siyasetini bırakın. Biz sabır taşıyız. Seçimleri sokağa, kaosa taşımak isteyen adaylar var. Biz kimseye sataşmadan çalışmalarımızla diyaloglarla halka gerçekleri anlatıyoruz. Gerekli olan çalışmalarımızı birebir konuşarak halkımıza anlatıyoruz. Dürüst, Kozlu´ya hizmet etme sevdası olan sosyal demokratlara da sesleniyorum. Ortanın ortası olan AK Parti ile bu hedeflerinizi samimi olarak gerçekleştirin. Ampulün wattı o kadar yüksek ki hepimizi aydınlatır. Tekrar Kozlu´yu Kozluluya halka teslim edelim. Netice ne olursa olsun herkes saygılı olsun. Çıkacak sonuca biz razıyız. Herkes saygılı olsun. Çünkü biz sükunet içerisinde seçim geçirmek istiyoruz. Şunu unutmayalım. Çamur atmakla daha da gözden düşüyorsunuz. Erken başlattınız seçim çalışmaları ile çıktığını zirvede tutunamamanın feverani ve korkusu içindesiniz. AK Parti olarak daha önceki yerel seçimlerde aldığımız 7 bin oyu bu seçimde 10 bin oya çıkaracağız. Bize bu konuda Kozlu halkının güveni tamdır. Bu güveni AK Parti olarak boşa çıkarmayacağız. Seçimin ülkemize ve bölgemize hayırlı olmasını temenni ediyoruz&[#]8221; diye sözlerini tamamladı.
Editör: Pusula Gazetesi