AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Adem Öztürk ile yönetimin istifalarının istenmesinin ardından beklenen yeni atama gerçekleşti.

Genel Merkez´de yapılan temaslar sonucunda Erol Şahin, İbrahim Sezer, Adem Öztürk, Cevat Kır, Mehmet Fatih Çakır, Salih Kumaş isimlerinden üçü elenmişti.

Dün Ankara’ya davet edilen Adem Öztürk, Fatih Çakır ve Salih Kumaş ile masaya oturan teşkilat yöneticileri, Mehmet Fatih Çakır ile devam etme kararı aldı.

Pusula’nın sorularını yanıtlayan Çakır, Ereğli’nin siyasi açıdan çok önemli olduğunu belirterek, yol haritalarını ona göre çizeceklerini, partiye emeği geçen herkesle kucaklaşarak yola çıkacaklarını söyledi. Ereğli’nin siyasi yapısında mücadele edebilecek güçlü bir yönetim listesi oluşturarak, bir hafta içinde kamuoyu ile paylaşacağını belirten Çakır, “Allah yüzümüzü kara çıkarmasın. Bize güvenenlere en güzel karşılığı çok çalışarak ve partimizi daha iyi yerlere taşıyarak göstereceğiz. Milletvekillerimiz, İl Başkanımız, Genel Merkez yöneticilerimiz ve teşkilat mensuplarımızla birlikte çalışarak, bize düşen görevi en iyi şekilde yapacağız” dedi.

Çakır, doğum gününde böyle bir karar alınmasıyla ilgili olarak, “Benim nüfusta yazılı doğum günüm 28 Aralık, ama gerçekte 21 Aralık. Çok anlamlı oldu. Mutluluğumuzu pekiştirdi” dedi.


Editör: Pusula Gazetesi