Karayolu Trafik ve Yol Güvenliği Araştırma Derneği Karabük İl Temsilciliği ve Yenice Trabzonspor Taraftarları Dayanışma ve Kültür Birliği Derneği Başkanı İbrahim Yaylı ve diğer dernek başkanları, Kamu Hastaneleri Birliği Zonguldak Genel Sekreteri Korkut Eren’i makamında ziyaret ederek, çalışmalarında başarılar diledi. Ziyarete, Zonguldak Yeniceliler Derneği Başkanı Yaşar Karaman da katıldı.

Ziyarette konuşma yapan Karayolu Trafik ve Yol Güvenliği Araştırma Derneği Karabük İl Temsilciliği ve Yenice Trabzonspor Taraftarları Dayanışma ve Kültür Birliği Derneği Başkanı İbrahim Yaylı, “Yeni oluşturulan Kamu Hastaneleri Birliği Zonguldak Genel Sekreteri olarak görevlendirilen, akıl ve mantığı her zaman ön planda tutan, anlayışlı ve olgun, düşünceleri net ve berrak, iyi niyetli, cesur bir lider kapsamında hareket eden Karabük eski İl Sağlık Müdürü ve Sağlık Bakanlığı Müsteşar Danışmanı Sayın Korkut Eren’e çalışmalarında başarılar diliyoruz. Zonguldak, coğrafi olarak dağınık olmasına rağmen arkadaşlarımızın bu ilde faydalı işler yapacaklarına ve başarılı olacaklarına inanıyoruz. Kendilerine görev verenleri mahcup etmeyeceklerdir. Bu ilde sağlık hizmeti alacak vatandaşlarımızı şanslı olarak görüyoruz. Çünkü halkımıza hizmet edecek bu oluşum, adil, dürüst, çalışkan ve kişilikli bürokratlardan teşekkül etmektedir. Faaliyetlerin kamuoyu ile paylaşılması konusunda kurumlarımızla olduğu gibi Zonguldak basını ile de iyi ilişkiler içinde olacaklarına inanıyoruz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Korkut Eren ise, “Öncelikle Başkanımız, Oda temsilcilerimiz, Zonguldak’ın önde gelen sivil toplum temsilcilerinden böyle destek almak bizim için önemli. Biz vatandaş nezdinde olumlu-olumsuz dönecek bir iş yapıyoruz. Zonguldak’ın coğrafyasının olması, nüfusunun daha önce çalıştığımız yerlere göre daha büyük olması bizim için avantajlı tarafları da var. Bizim açımızdan baktığınız zaman önemle ve hassasiyetle bakacağımız noktaları da var. Amacımız, Zonguldak’ta güzel işler yapmak. Şu ana kadar yapılan işlerin üzerine bir taşta bizlerin koyması. Bizlere vermiş olduğunuz destek çok önemli. Ziyaretinizden dolayı da hepinize teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Editör: Pusula Gazetesi