Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, 19 mahalle muhtarıyla bir araya gelerek, birlik-beraberlik çağrısında bulundu. Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Zonguldak&[#]8217;ın coğrafik anlamda zor bir şehir olduğunu, ancak karşılıklı anlayış ve iletişim ile aşılamayacak sorunların olmadığını ifade etti.

Zonguldak Öğretmenlerevi&[#]8217;nde düzenlenen yemeğe, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Türkiye Muhtarlar Federasyon Başkanı Bekir Kahyaoğlu, Zonguldak Muhtarlar Derneği Başkanı Şerafettin Nas, Muhtarlar Federasyonu Başkan Yardımcısı Recai Şanlı, bazı Belediye Meclis üyeleri ve mahalle muhtarları katıldı.

Başkan Akdemir, konuşmasında, &[#]8220;Muhtarlarımızı çok önemsiyoruz. Muhtarlar, bizim her şeyimiz. Kalbimiz, can damarımızdır. Zonguldak&[#]8217;ta büyük değişimler olacak ve güzelleşecek. Muhtarlarımız bizlere sorunları ilettikleri için de kendilerine teşekkür ediyoruz&[#]8221; dedi.

Türkiye Muhtarlar Federasyonu Başkanı Bekir Kahyaoğlu ise, &[#]8220;Muhtarlar çevresi olarak her zaman birlik beraberlik içerisinde olmamız gerekiyor&[#]8221; dedi.

Konuşmalarının ardından Türkiye Muhtarlar Derneği Federasyon Başkanı Kahyaoğlu, Belediye Başkanı Akdemir&[#]8217;e teşekkür plaketi takdim etti
Editör: Pusula Gazetesi