Yeşil Mahalle Muhtar Adayı İhsan Pınar, Zonguldak Belediyesi´nin dağıttığı ve 2 yıldır kullanılmayan bilgisayarı faaliyete geçireceklerini ve mahalle sakinlerinin nüfus idaresinde beklemelerine gerek kalmadan evraklarını ücretsiz tamamlayacaklarını açıkladı.


İhsan Pınar, seçimi kazanmaları halinde yapacaklarını şöyle sıraladı:


"1. Mahallemizde bulunan Tersanespor´u destekleyerek gençlerimize değişik dallarda spor yapma imkânı sağlayacağız.


2. Mahallemize Yardımlaşma ve Güzelleştirme Derneği kurarak hem mahallemizin gelişmesini, hem de yardıma muhtaç insanlara kendi imkânlarımızla yardımda bulanacağız. İnsanlarımızın cenazelerinde, düğünlerinde, hastalıklarında ve eğitimlerinde daime yanında olup yardım edeceğiz.


3. Web sayfası kurarak mahallemizdeki tüm gelişmeleri, (düğün, hastalık, ölüm) sosyal aktiviteleri ve şehrimizde yapılan duyuruları ve ilanları web sitemizde yayınlayıp dünyanın dört biryanındaki dostlarımıza duyuracağız.


4. Mahallemizin ihtiyacı olan pazaryerinin uygun bir yer tespit edip, pazarcı esnafı ile de diyalog kurup semtimize gelmesini sağlayacağız.


5. Kapuz Plajı´nın üstünde bulunan ve Hasan Ali Yücel Lisesi yanındaki boş alana yetkililerle görüşerek spor kompleksi kurulması için çaba göstereceğiz. Bu tür alanları atıl durumdan çıkartmak için çaba göstereceğiz.


6. Asfalt şantiyesi üstündeki boş alana Çocuk Parkı kurulması için çalışma yaparak, çocuklarımız daha güvenli ve eğlenceli vakit geçirmesini sağlayacağız


7. Mahallemizin gözden kaçan küçük ama acil sorunlarını derhal yetkililere bildirip, yapılmasını sağlayıp, takipçisi olacağız. Mahallemizin eksikliklerini göz ardı etmeyeceğiz.


8. Mahallemizin en büyük eksiklerinden birisi olan Sağlık Ocağı için uygun bir yer bulup, Yeşil Mahalle´nin sağlık ocağına kavuşması için çalışacağız.


9. Kapuzda bulunan hemzemin geçide, üst geçit yapılması için yetkilileri uyarıp çalışmalar yapacağız."



İhsan Pınar kimdir?


1964 Zonguldak Yeşil Mahalle doğdu. İlk ve orta öğrenimimi Zonguldak´ta tamamladı. 2004 yılında TTK´dan emekli oldu. Şu an kantin işletmeciliği yapıyor. Zonguldakspor Başkan Yardımcılığı, Kantinciler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi görevini yürütüyor. Türkiye Kantinciler Federasyonu Kurucu Üyesi. Ankara´da bulunan Karadenizliler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi.


Evli ve üç çocuk babası.

Editör: Pusula Gazetesi