Zonguldak Bölgesi Hakem ve gözlemcileri hafta sonu Türkiye’nin dört yanında görev yapacak. Merkez Hakem Kurulu tarafından, çeşitli liglerde yapılacak olan karşılaşmalarda Zonguldak Bölgesi’nde görev yapan 15 hakeme ve 4 gözlemciyi görevlendirdi.

Merkez Hakem Kurulu, Süper Amatör Lig’de ilk devrenin tamamlanmasıyla Zonguldak’tan bir çok hakem ve gözlemci önemli maçlara atadı.

KOZLU’DA ‘BAYRAM’ VAR

Bölgesel Amatör Lig’de Kozlu Belediyespor – MKE Kırıkkalespor karşılaşmasında Zonguldak Bölgesi’nden Bayram Çiv dördüncü hakem olarak görev yapacak.

16 Aralık Pazar günü 13:30’da başlayacak olan karşılaşma Kozlu Sahası’nda oynanacak.

ZONGULDAK TRİOSU BAFRA’DA

Bölgesel Amatör lig’de 1930 Bafraspor – Erbaa Güreş İhtisas Kulübü arasında oynanacak karşılaşmada Zonguldak triosu görev yapacak.

Bölgesel Hakem Kerim Aykut Gümüş’ün yöneteceği karşılaşmada Emir Kılıçarslan ve İ. Taygun Tasalı yardımcılığını yapacak.

KÜTAHYA’DA BAYRAK SALLAYACAKLAR

Bölgesel Amatör Lig’de Kütahya Sera Şekerspor – İstanbulspor karşılaşmasında Zonguldak Bölgesi’nden 2 hakem görev yapacak. Zonguldak Bölgesi’nden Serkan Ayan ve Ahmet Yeniçare yardımcı olarak karşılaşmada görev yapacak isimler.

ULUSAN’A BAĞCILAR’DA GÖREV

Bölgesel Amatör lig’de Bağcılarspor – Lüleburgazspor karşılaşmasında Zonguldak Bölgesi’nden Şener Ulusan yardımcı olarak görevlendirildi. Bağcılar Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma Pazar günü 14:00’da başlayacak.

KÖMÜRCÜ YALOVA’DA GÖZLEMLEYECEK

Bölgesel Amatör Lig’de Altınova Belediyespor – Bursa Merinos arasında ki karşılaşmada Zonguldak Bölgesi’nden Mustafa Kömürcü gözlemci olarak görev yapacak.

Pazar günü Yalova Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma 13.30’da başlayacak.

GÜNER FLORYA’DA

Bölgesel Amatör Lig’de İstanbul Dikiliş – Kütahyaspor karşılaşmasında Zonguldak Bölgesi’nden İlkay Güner gözlemci olarak görev alacak. Pazar günü İstanbul Fulya Sahası’nda oynanacak müsabakada 14:00’da başlayacak.

EVREN ATIŞ 3. LİG’DE DÜDÜK ÇALACAK

Spor Toto 3. Lig’de Erzincan Refahiye – Bursa Nilüferspor karşılaşmasını Zonguldak Bölgesi Ulusal hakemlerinden Evren Atış yönetecek. 16 Aralık Pazar günü 13:30’da başlayacak olan karşılaşma Erzincan 13 Şubat Sahası’nda oynanacak.

MEREKTAR’A ‘DERİNCE’ GÖREV

Spor Toto 3. Lig’de Derince Belediyespor – Silivri Belediyespor karşılaşmasında Zonguldak Bölgesi Ulusal hakemlerinden Bilal Emektar düdük çalacak. Yine Zonguldak Bölgesi’nden Mustafa Çevik yardımcı olarak görev alacak isimler arasında bulunuyor.

BULUT VE KELEŞ ÇORUM YOLCUSU

Spor Toto 3. Lig’de Çorumspor – Gölcükspor karşılaşmasıra Zonguldak Bölgesi’nin başarılı hakemlerinden Osman Ender Bulut atandı. Ayrıca Zonguldak Bölgesel hakemlerinden Serkan Keleş dördüncü hakem olarak karşılaşmada görev alacak.

A2’DE GÖREV YAPTILAR

A2 Lig’inde dün oynanan Sakaryaspor – Göztepespor karşılaşmasında Metin Cevahir, Kocaelispor – Eskişehirspor karşılaşmasında Erol Pesen gözlemci olarak, D.Ç. Karabükspor – Derince Belediyespor karşılaşmasında ise Ceyhun Kömürcü, Ümit Kaya ve Turgut Özkasapoğlu triosu görev yaptı

Editör: Pusula Gazetesi