Kozlu ilçesinde güvenlik kameralarına yansıyan olayla ilgili olarak İHA’ya konuşan bakkal dükkanı sahibi Bayram K., “Onlara müdahale etmediğim için eşimi de dövebileceğim yönünde iddialar var. Ben evli değilim ki bekarım benim öyle bir sorunum yok. Benim öyle bir sıfatım var mı? Benim kimseye zararım olmaz. Ben işimin ve ekmeğimin peşindeyim. Önce burada dayak atmadı ki? Burada çekerek götürdü. İleri de dövdü. Ben de o sıra polisi aradım. Onlara kavga dövüş etmeyin dedim. Burada olay yapmayın dedim. Kadın sürekli buraya gelip alışveriş yapıyor. Darp olayı falan görmedim. Kendisi zaten ev hanımıdır. Bir anlık hata olabilir. İnsanlar normaller. Ben biran önce gitsinler diye baktım. Olay tatlıya bağlansın diye aile arasına girmek istemedim. Karı koca bir anlık öfke olabilir. Sonra iyi olabilirler. Güvenlik kameralarını verdiğim için tehdit edildiğim söyleniliyor öyle bir şey yok. Eşi zaten taksici olarak çalışıyor” diye konuştu.

Zonguldak´ta eşi M.Ö.´yü sokak ve bakkal içinde döven Murat Ö.´nün görüntüleri bakkalın güvenlik kamerasına saniye saniye yansımıştı.

Ne olmuştu?

Zonguldak´ta öfkeli koca dehşeti kameralara yansıdı. Görüntüde, işyeri sahibinin dayakçı kocaya müdahale etmemesi büyük tepki çekti. Öfkeli koca tartıştığı eşini önce evde dövmeye başladı. Eşinden kaçan kadın bakkala sığındı. Adam, kovaladığı eşini bakkalda dövmeye devam etti. İşyeri sahibinin arkasına sığınan kadın eşinin yumruklarından kaçamadı. Saçından tutularak yerde sürüklendi. Bunlar olurken kavgaya müdahale etmeyen işyeri sahibinin televizyon izlemesi ise dikkat çekti. Bakkal olaydan sonra "Karı koca arasına ben nasıl gireyim? Adam yanlış anlar bana da saldırırdı" dedi.


SON DAKİKA...

Kozlu´da bir taksi durağında günlük 20 lira yevmiye ile çalışan Murat Özçiçek, eşiyle aralarındaki sorunun parasızlık nedeniyle çıktığını, alkollü olduğunu ve kendini kaybettiğini söyledi.

Eşinden ölesiye dayak yiyen Mine Özcicek ise 15 yaşında kaçarak evlendiğini belirterek, eşinin düzgün bir işi ve geliri olmadığı için sorun yaşadıklarını belirterek "Ben eşimi seviyorum" dedi.

Çiftin barıştığı öğrenildi.

Editör: Pusula Gazetesi