Site dolmuş durağı çalışanları Zonguldak Belediyesi önünde kontak kapatarak eylem yaptı.
Site dolmuş durağı çalışanları dolmuşlarıyla Zonguldak Belediyesi önünde Zonguldak Belediyesini protesto ederek eylem gerçekleştirdi.
Site Dolmuş Durağı Başkanı Tacettin Turan ve yönetimi Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ile dolmuşçuların sorunlarına çözüm getirilmesi için görüşme yaptı.
Site Dolmuş Durağı Başkanı Tacettin Turan Zonguldak Belediyesi Başkanı Muharrem Akdemir ile görüşmesinin ardından yaptığı açıklamada, “Dün akşam Başkanla görüştük. Yetkinin belediyede olmadığını ve yetkinin il trafik komisyonunda olduğunu söyledi.Kozlu dolmuşlarında sadece Kozlu-Zonguldak yazacak. İl trafik komisyonuna yazı yazıldı. Belediye Başkanı zabıtalara bekleterek Kozlu dolmuşçularının yolcu almama konusunda görevlendirdi. Biz gemileri yaktık. Bu sorun çözülene kadar eylemlerimize devam edeceğiz” dedi.
Daha sonra Site Dolmuş Durağı çalışanları dolmuşlarıyla birlikte Zonguldak Belediyesi önünden Zonguldak Valiliği önüne kadar korna çalarak eylem gerçekleştirdi.

ŞOFÖRLER ODASINA GİTTİLER...

Zonguldak’ta bulunan Site, dolmuş durağı çalışanları iki gündür sürdürdükleri eylem nedeniyle, sorunlarının çözümü için Zonguldak Şoförler ve Otomobilciler Odasına gitti. Başkan Osman Bahar ile dolmuşçuların sorunlarına çözüm getirilmesi için görüşme yaptı. İncivez ve Gümüşhane dolmuşcuları da destek için oradaydı.
Zonguldak’ta bulunan Site, İncivez ve Gümüşhane dolmuş durağı çalışanları sürdürdükleri eylem nedeniyle, sorunlarının çözümü için Zonguldak Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Osman Bahar ile bir görüşme yaptı. Şoförler Odası toplantı salonunun da yaklaşık 80 dolmuş çalışanın katıldığı görüşmede zaman zaman gergin anlar yaşandı Site Dolmuş Durağı Başkanı Tacettin Turan ve yönetimi kendilerinin mağdur olduğunu bu işin en kısa sürede çözüme kavuşması gerektiğini söyledi. Diğer dolmuşların bu sabah güzergah dışına çıktığını ifade eden bazı şoförler, bu araçlara gereken işlemin yapılmasını istedi. Sonra Osman Bahar güzergah dışına çıkan dolmuşlar hakkında dilekçe yazacağını söyledi. Daha sonra Mevzuatla alakalı bilgi vermek için Zonguldak Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Ragıp Uğur Çağlar, konuyla alakalı bilgilendirmelerde bulundu.
Editör: Pusula Gazetesi