Zonguldak Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan adayı Secaattin Gonca seçim gezilerini sürdürüyor. Gonca, 5 sene boyunca sorun çözdüklerini ifade ederek, değişik projelerle de halkın rahatını sağladıklarını ve bundan sonra da sağlayacaklarını vurguladı.
AK Parti Belediye Başkan adayı Secaattin Gonca ve eşi Sevgi Gonca seçim gezilerine okulları ziyaret ederek devam ediyor.
Zonguldak Belediye Başkanı ve eşi Sevgi Gonca, Arslan Zeki Demirci İlköğretim okulu ve Anıl Cömert ilköğretim okulu öğrenci ve öğretmenlerini ziyaret etti.
Gonca, yaptığı konuşmada, &[#]8220;Ben göreve geldiğim günden buyana okullarımıza ziyaretlerde bulundum. Arslan Zeki Demirci İlköğretim okulu benim için çok önemli, çünkü bende burada okudum. Zonguldak Belediyemizi 5 sene boyunca sıkıntıya sokmadan yönettik. Çevre açısından güzel bir şehir bırakmamız gerekiyor. Size dağıtılan kitapçıklarda 5 sene boyunca yaptıklarımız yazıyor. Zonguldak´ta mülkiyet sorunu vardı ve biz bunu çözdük. Salı gününden itibaren tapuları dağıtmaya başlıyoruz. Dere üstünü kapatıyoruz. Amacımız Gazipaşa caddesini trafiğe kapatmak. 2 tane çevre yolu yaptık. 24 tane çocuk parkı ve spor kompleksi yaptık ve sizlere sunduk. Mezbaha neyi yeniledik. Bu kent bizim. Zonguldak´ta göreve geldiğimiz günden buyana gece gündüz hizmet için çalıştık. Güzel hizmetlere imza attık. Bizler sizlerden 29 Mart´ta desteklerinizi bekliyoruz&[#]8221; dedi.
Daha sonra Zonguldak Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan adayı Secaattin Gonca ve eşi Sevgi Gonca, Fatih İlköğretim okulunu ziyaret etti.
Editör: Pusula Gazetesi