Zonguldak&[#]8217;ın Devrek ilçesine bağlı Çaydeğirmeni Belediyesi, üniversitede okuyan 40 öğrenciye burs veriyor.

Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, Belediye Meclisi&[#]8217;nin Ekim ayı olağan toplantısında aldığı bir kararla, beldeden üniversitede okuyan, fakat hali vakti yerinde olmayan 40 öğrenciye her ay 300&[#]8217;er TL burs verdiklerini söyledi.

Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, belediyenin görevinin sadece yol yapmak, su getirmek olmadığını belirterek, &[#]8220;Gençlerimizin eğitimi de bizim için ön plandadır. Onlara mutlu bir gelecek yaratmak onlara sağlıklı bir eğitimle olur. Ülkemizin geleceği olan gençlerimize sahip çıkmak çıkarak eğitimlerini en iyi şekilde tamamlamalarına destek olmak istiyoruz&[#]8221; dedi.

BAŞKAN&[#]8217;A SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ

Öte yandan Çaydeğirmeni Belediyesi çalışanları, önceki gün 47 yaşına basan Belediye Başkanı Satılmış Gebeş&[#]8217;e sürpriz doğum günü düzenlediler. Belediye çalışanları, ellerinde yaş pastayla Başkan Gebeş&[#]8217;in makamına geldiler. Sürpriz kutlama, Başkan Gebeş&[#]8217;e duygulu anlar yaşattı. Doğum gününü kutlayan çalışanlarına teşekkür eden Başkan Gebeş, üstündeki mumları üfleyerek, kestiği pastayı çalışanlara ikram etti.
Editör: Pusula Gazetesi