CHP Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık´ın eşi Neriman Posbıyık, mahalle mahalle, ev ev dolaşarak, konuştuğu her kadına seçimde nasıl oy kullanacağını anlatıyor, kadınların görevlerinden bahsediyor ve tıpkı Halil Posbıyık gibi projeler açıklıyor.


CHP Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık´ın eşi Neriman Posbıyık, eşinin her girdiği seçim mücadelesinde varıyla, yoğuyla ve bitip tükenmek bilmeyen enerjisiyle çalışmalarını sürdürüyor. 29 Mart Yerel Seçimleri öncesinde de dur durak bilmeyen Neriman Posbıyık, mahalle mahalle, ev ev dolaşıyor.


Bir öğretmen gibi, kadınlara seçimlerde nasıl oy kullanacaklarını, nelere dikkat etmeleri gerektiğini en ince ayrıntısına kadar anlatan Neriman Hanım, "Biz, mücadeleden korkmuyoruz&[#]8230; Halil Bey ile birlikte bu insanlara hizmet için yıllar önce yola çıktık, hala yoldayız. Bize güvenin&[#]8230;" diye de ekliyor.


Neriman Posbıyık, ev toplantılarında, kadınlar için gerçekleştirmeyi düşündüğü ve eşi Halil Posbıyık´tan da büyük destek gören projelerini anlatırken şunları söyledi: "Kadınlarımız için düşündüğümüz iki önemli proje var. Bunlardan ilki, her mahalleye fitness aletleri vermek ve mahallerde kadınlarımızı spora teşvik etmek. Bu aletleri temin etmek bizden, koruyup kollaması sizden. Biz, her mahallede kadınlarımızın sağlıklı olmalarını istiyoruz. Bir de, kadınlarımızın el sanatlarından, el işlerine, yemeklerinden dantellerine kadar birçok güzel çalışması ve ortaya koyduğu ürün var. Biz bunların ortaya çıkarılması ve bu yolla da kadınlarımıza ekonomik kazanç sağlama imkânı sunmak istiyoruz. Bunun için de mahallelere kültür merkezleri kuracağız ve kadınlarımızın sosyal hayatta daha çok yer almalarına yardımcı olacağız&[#]8230;"

Editör: Pusula Gazetesi