YOLSPOR RAKETLERİ BURSA’DA BOY GÖSTERDİ

24-25 kasım tarihleri arasında Bursa’da düzenlenen (A) grubu minikler elemelerine Özel İdare Yolspor Erkek ve Kız takımı olarak katıldılar. Erkek takımın kadrosunda ; Furkan Uslu, Şükrü Yılmaz, Özgür Yılmaz ve Eren Kaplan kadrosuyla beraber yaş ortalaması ilkokul 4 üncü sınıf olmasına rağmen ilk 4’e girerek Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak ettiler.

ERKEKLER TUR ATLADI

Toplam 36 erkek takımı katıldı, grupta; Lüksad (Kırklareli) 3-1, İnegöl Belediyesi (Bursa) 3-0 ve Bursa Bel. (Bursa) 3-0 skorla yenerek gruptan 1’inci oldular. Ana tabloda Tofaş (Bursa) 3-0 ve Özel Esen Diyaliz (Lüleburgaz) takımını 3-0 yenerek ilk 4 e girdiler. Yalova Belediyespor’a 3-0 yenilerek 4’üncü oldular.

KIZLAR ANA TABLODA ELENDİ

Kız takımında Dilara Özdemir, Betül Akyüz, Pelin Açıkgöz ve Beyza Sazaver kadrosuyla yer aldı. Grupta; Gençlikspor (Kırklareli) 3-0, Düzce Belediyesi 3-0 ve Lüksad 3-0 yenerek gruptan birinci oldular, ana tabloda Lüleburgaz maçında çok çekişmeli maçta 3-2 yenilerek elendiler.

YOLSPOR HEDEFE ÇOK YAKIN

Eleme maçları dönüşü değerlendirme yapan Masa Tenisi Antrenörü Burçin Aygün, “2 yıl önce Kapuz İ.Ö.O. unda Masa tenisi spor salonu açmıştık. Bu bölgeden Alt yapı çalışmalarımızı kapuzda tüm hızıyla devam ediyordu, 2 yıl içinde vermiş olduğumuz mücadele sonucunda sporcularımız iyi oyunla ve iyi skorla memleketimize döndük. Sporcularımızın yaşları 10 yani minikler kategorisinde 4 sene daha oynayacak, Biz ise bunu erkenden hedefe yaklaşıyoruz ve bu çocuklar gelecekte birer yıldız olacaklar. Muammer Kural ve Osman Yılmaz kardeşimizle beraber, tüm gayretiyle ekip halinde iyi işler çıkarmaya devam edeceğiz. Biz ekip halinde çalışıyoruz, herkes mücadele ediyor, bunun doğrultusunda herkesin emeğiyle Zonguldak adına daha iyi şeyler yapacağız.

Editör: Pusula Gazetesi