Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak Belediye Başkan Adayı Selahattin Gülay, Türk Telekom Müdürü Halil Aksoy ve Telekom çalışanlarını ziyaret ederek, seçimlerde destek istedi.


Türkiye´nin en fazla kar getiren kurumlarının iktidar tarafından satıldığını ileri süren Gülay, iktidarın artık milleti kandıramayacağını söyledi.


Seçimi almak zorunda olduğunu dile getiren Gülay; "Sahipsiz Zonguldak´a biz sahip çıkacağız. Bu nedenle Zonguldak halkının desteğiyle seçimi kazanmak zorundayım. Gitgide göç veriyoruz. Türkiye´nin en önemli ekonomik kaynakları özelleştirildi. Her yeri özelleştirerek, Türkiye´nin en fazla kar getiren kurumlarını sattılar. Altı aydır Zonguldak´ın sorunlarını anlatmaya çalışıyorum.


Ben 52 yaşındayım. Bu işe Zonguldak´ı sevdiğim için atıldım. Birçok şeye doymuş bir insanım. Zonguldak´ı sevmesem, Başkan olmaya çalışmam. Çocuklarımızın geleceği için Aday oldum.


Sayın İsmail Eşref ne yapmış? Yaptığı hizmetler ortada yok.


Sayın Secaattin Gonca da yalan yalan konuşuyor. Söz verdik yaptık diyor.


Ne yapmışlar? Su sorununu çözdüm diyorlar. Gonca da, Eşref de yalan söylüyor. Bıraksınlar bu yalanları. Millet artık kanmıyor.


Bizim için milletin gözünü boyuyor demişler. Hadi siz de göz boyamak için böyle bir mahalle mitingi yapın. Kolaysa bir boyama da onlar yapsınlar. Bin kişiyi biraraya toplasınlar. Artık tren kalktı. Biz 30 Mart sabahı Zonguldak Belediyesi´nde görüşeceğiz. Başa geleceğimizi anladılar ve korktular, çamur atmaya başladılar.


Ben bu kadar şey söylüyorum. Çıkıp da biri bana bir şey söyleyemiyor? Neden, çünkü ben yalan konuşmuyorum.


Onların yaptıkları yolsuzlukları, onların söyledikleri yalanları ve verdikleri sözleri tutmalarını ortaya çıkartıyorum.


Yalancılara 30 Mart sabahı hep birlikte bay bay diyeceğiz" şeklinde konuştu.

Editör: Pusula Gazetesi