CHP´nin eleştirilerine yanıt veren Devrek Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan Adayı Özcan Ulupınar, sert açıklamalarda bulundu.


Ulupınar partililere yaptığı konuşmasında, Eski CHP Milletvekili Nadir Saraç ve CHP Belediye Başkan Adayı Halil Kodaman´ı kastederek; "1999 seçimlerinde birbirlerini hırsızlıkla suçlayanlar şimdi ne oldu da kol kola gezer oldular. Ben değil şuan ki adayınız neler söylemişti bunları tek tek açıklayacağım.


Devleti zarara uğratanlar şimdi ne hakla halkın karşısına geçiyorlar. Devleti zarara uğrattığınız faturalar ve belgeler bende mevcut. Sen önce bir aklanda gel. CHP´yi siz bitirdiniz. Genel başkanınız gelse belediyeyi kazanmaya gücü yetmez" dedi.


CHP´nin ´emaneti geri alacağız´ şeklindeki açıklamalarına da değinen Ulupınar "Biz bunlara 2004 yılında bir tokat attık oturdular, şimdi bir tokat daha atacağız ve sandığa gömeceğiz. Biz emaneti başka partilerden değil halktan aldık.


Kendi dönemlerinde Devrek´e çivi çakmayanlar bizim başarımızı gölgelemek istiyor. Devrek halkı yaptığımız çalışmaları çok iyi biliyor" diye yanıt verdi. Ulupınar ayrıca, Devrek´te seçimleri tarihi bir oyla alacaklarını ifade etti.

Konuşmasının ardından pazarcı esnafını ziyaret eden Ulupınar, esnaflardan ve vatandaşlardan destek istedi. Gördüğü ilgiden ve destekten memnun olan Ulupınar´a ziyaretlerde eşi Özlem Ulupınar, Ak Parti İlçe Başkanı Özcan Özmekik, Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri, Ak Parti Kadın ve Gençlik Kolu Başkanları, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile çok sayıda vatandaş eşlik etti.
Editör: Pusula Gazetesi