Zonguldak Belediye Başkanı ve Ak Parti Adayı Secaattin Gonca, son günlerde kendisini sık sık eleştiren CHP Zonguldak Belediye Başkanı İsmail Eşref´i televizyonda canlı yayında tartışmaya çağırdı. Pusula´ya konuşan Secaattin Gonca, konuşmasında şunları söyledi:


"Su sıkıntımız kesinlikle yok. 5-6 saatlik bir su sıkıntısı da o kadar önemli değildir. Geçici bir durumdur. BEDAŞ´la da herhangi bir sorunumuz yok. Birçok sorun çözümlendi. Borç olabilir. Diğer kamu kurum ve kuruluşlarında borcu var. Bu o kadar büyük bir şey değil. Bu aya kadar bir sorun yaşanmadıysa bundan sonrada yaşanmayacaktır. Sayın İsmail Eşref iktidardayken bende KEDAŞ´taydım ve o zaman kendisi de KEDAŞ´a elektrik borcunu ödemiyordu. Vergi borcuyla SSK borcu da ödemiyordu. Şimdi çıkıp da sırf siyaset uğruna, oy alma uğruna yalan konuşmasın. Mahallelere çıkıp palavra atmasın. Öyle sağda solda konuşmakla olmuyor.


Yüreği yetiyorsa tek kelime söylüyorum ben ona; Kanal 67´ye canlı yayına çıkalım ve canlı yayında karşılıklı her şeyi paylaşalım. Hodri meydan. Başka da hiçbir şey söylemiyorum. Halk kendisine 29 Mart günü gereken cevabı verecektir.


O susuzluk günlerini, personelin maaş alamadığı günleri bu insanlar gösterecektir. Sayın Eşref elektrik kesintisiyle ilgili halkın susuz kaldığını söyleyeceğine, geçmiş 5 yıllık iktidarında bu halka 5 gün susuzluk geçirmişti.


Önce onun hesabını versin. Benim partim iktidarın gücüyle dere üstünün kapatılması, karayollarına asfaltı dahil olmak üzere yapılması gereken tüm projeleri yaptırdım.


O bana değil kendine baksın. İsmail Eşref geçmişte yaptıklarıyla mahkûm edilmiştir. Seçim sandığına hiç fazla uğraşmasın. 29 Mart´ta gülen taraf biz olacağız."

Editör: Pusula Gazetesi