KİLİMLİ, DEPLASMANDA SEVİNMEK İSTİYOR

Spor Toto 3’üncü Lig 2’nci Grup’ta mücadele eden Kilimli Belediyespor, üst üste 2 deplasman maçından ilkini Dardanelspor ile 1-1 berabere kalarak minimum kayıpla atlattı ve gözünü Belediye Bingölspor deplasmanına dikti. Bu sezon hiç deplasman galibiyeti bulunmayana temsilcimiz, hafta sonu karşılaşacağı rakibini yenerek ilki yaşamak istiyor. Geride kalan 12 haftada 6 dış saha maçına çıkan Kilimli Belediyespor, bu karşılaşmalarda 4 mağlubiyet ve 2 beraberlik aldı. Sarı-siyahlı takım dış sahada sadece 2 puan çıkardı. 4’üncü hafta Aydınspor 1923 ile 1-1 berabere kalan Kilimli Belediyespor, son olarak geçtiğimiz hafta oynanılan Dardaneslpor maçında aynı skorla maçı berabere tamamlamıştı.

SARI-SİYAHLILAR ÇİM SAHADA ÇALIŞTI

Hafta sonu oynayacağı zorlu Belediye Bingölspor maçının hazırlıklarını sürdüren Kilimli Belediyespor, şeytanın bacağını kırmak istiyor. Kilimli Belediyespor, 13’üncü haftada Belediye Bingölspor ile karşılaşılacağı stadın zeminin doğal çim olması nedeniyle, dünkü idmanını Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda yaptı. Isınma hareketleriyle başlayan idman ardından 5’e 2 ile devam etti. İdmanın ikinci bölümünde orta alanda dar alanda yapılan maçta futbolcular oldukça hırslı gözüktüler.

Belediye Bingölspor ile zorlu bir sınava çıkacaklarını söyleyen Teknik Direktör Semih Tokatlı, “Galip gelmek için mücadele edeceğiz. 2 haftada aldığımız galibiyetlerle bir hava yakaladık. Oyuncularda oldukça hırslı. Dardenelspor deplasmanında ki oyunumuzu oynadığımız halde 3 puan bize çok yakın olur” dedi.

KEFELİ CEZALI, AHMET OYNAYACAK

Sarı-Siyahlı takımda Murat Kefeli, Dardanelspor maçında gördüğü sarı kart nedeniyle cezalı duruma düştü. Kefeli, Bingöl maçında takımdaki yerini alamayacak. 2 hafta önce sakatlanan Ahmet Olgun, takımla çalışmalara başladı. Sakatlığının tamamen geçtiği öğrenilen Ahmet Olgun’un Belediye Bingölspor deplamanında oynayabileceği belirtildi.



Editör: Pusula Gazetesi