KOZLU’DA KÖMÜRSPOR HAZIRLIĞI BAŞLADI!

Bölgesel Amatör Lig’de 8’inci hafta Zonguldak Kömürspor’la derbi maçına çıkacak Kozlu Belediyespor, hazırlıklara başladı. Kendi tesislerinde derbi maçın hazırlıklarına başlayan yeşil-beyazlı, mütevazi kadroya sahip olmalarına karşın inançlarını yitirmiş değil. Takımda herkes, Zonguldak Kömürspor’dan puan yada puanlar alacaklarına inanıyor.

Bu tür maçlarda Zonguldak’tan iki takımın profesyonel liglerde karşı karşıya gelmesi temennisinde bulunan Faruk Bahadır, “Derbi niteliği taşıyan maçları gönül isterdi ki üst liglerde oynayalım. Diğer derbilerden ne farkı var. Farkı yok fazlalığı bile var. Çünkü bu şehirde o potansiyel mevcut” dedi.

FUTBOL TEMAŞA OYUNUDUR

Derbiyi diğer maçlardan ayrı tutmadığını dile getiren Bahadır, “İki güzel takımın oynayacağı bir müsabaka. İnşallah iyi oyun olur. Herkesin zevkle izlediği bir maç olsun. Futbol bir temaşa oyunudur. Futbolcularında, seyircilerinde keyif aldığı bir maç olsun. Her maça aynı gözle bakıyoruz. Diğer maçlara nasıl kazanmak için çıkıyorsak Zonguldak Kömürspor karşısına da kazanmak için çıkacağız. Bizim için diğer maçlardan farkı yok. Kaybetmeyi aklımızdan bile geçirmiyoruz. Aksi halde puan farkı açılacak. Bizde zirve ile puan farkını açmamak için iyi bir mücadele örneği göstererek alabildiğimiz puanları almak istiyoruz. İki takımında izlediği bir yol var. Herkes bu yolda devam edecek” dedi.

Editör: Pusula Gazetesi