Proje kapsamında, Dedeman Hotels&Resorts International’ın otellerinin bulunduğu 11 farklı ilin belirlenen devlet hastanelerinde, saat 11.00’de dünyaya gözlerini açan bebekler özel imkanlara kavuşmuştu.

Turizm sektörünün en önemli isimlerinden Dedeman Hotels&Resorts International, geçtiğimiz yıl yurt içinde İstanbul, Ankara, Antalya, Diyarbakır, Gaziantep, Şanlıurfa, Erzurum, Konya, Rize, Nevşehir ve Zonguldak olmak üzere otellerinin bulunduğu toplam 11 şehirde, yeni doğan bebekler için bir sosyal sorumluluk projesine imza attı.

Bu özel tarihte dünyaya gelen bebeklere nakit para yardımı ve özel hediyeler veren Dedeman Otelleri, ayrıca bebekleri 11 yaşına gelinceye kadar da yalnız bırakmayarak onları her yıl doğum günlerinde aileleriyle birlikte gerçekleştirecekleri özel kutlamalarla ağırlayacağına söz vermişti ve bu sene aynı tarihte sözünü yerine getirdi.

Zonguldak Devlet Hastanesi’nde 11.11.11 tarihinde dünyaya gelen Yusuf Aybars Gökmen, 1’inci doğum gününü Dedeman Zonguldak’ın organize ettiği bir parti ile kutladı. Yusuf Aybars Gökmen’in ailesinin ve sevdiklerinin katıldığı doğum günü kutlamasında herkes, keyifli ve mutlu dakikalar geçirdi.
Editör: Pusula Gazetesi