Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen beraberinde Fen İşleri Müdürü Olcay Aydın, Gülüç Belediye Başkanı Aydın Güngör ile birlikte, İstanbul Büyük Şehir Belediyesi İmar Komisyonu Başkanı Sefer Kocbaş ve İSPARK Genel Müdürü Mehmet Çevik&8217;i ziyaret ettiler.


Gösterilen ilgiden memnun kaldıklarını belirten Belediye Başkanı Gülşen; &8220; Görüşmelerimiz çok olumlu geçti. Bizlere son yıllarda imar ve yerleşim konularında İstanbul&8217;un 50-100 yıllık geleceği ile ilgili üretilen projelerden bahsedildi. Bizde kendilerine ilçemiz ve bölgemizin ileriye dönük planlanması için tecrübelerinden faydalanmak için bir dosya sunduk.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi İmar Komisyonu Başkanı Sefer Kocabaş bizlere doğru bir iş yaptığımızı ve 50-100 yıllık planlama yapmamız gerektiğini söyledi. Yakında İstanbul Büyük Şehir Belediyesi&8217;nden ilçemize ve bölgemize bir heyet gelerek Fen İşlerimizle birlikte ortak çalışma yapacak&8221; diye konuştu.

İSPARK Genel Müdürü Mehmet Çevik ile de bir görüşme yaptıklarını belirten Belediye Başkanı Mithat Gülşen, &8220;Bölgemizin en güzel ve en büyük otoparklarından birisi olacak olan otoparkımızın teknik donanım ve işletilmesi ile otopark ihtiyacı olan diğer mahallerimizde otopark sorununun çözülmesi konularında bizlere yardımcı olacaklar&8221; dedi.
Editör: Pusula Gazetesi