Zonguldaklıların birlik ve beraberlik içerisinde olduğunu bir kez daha göstereceklerini belirten Yukarıbaş, gece için hazırlıkların tüm hızıyla sürdüğünü, Zonguldak´tan da geceye çok sayıda katılımcının davetli olduğunu söyledi.

Amaçlarının Zonguldaklıları bir araya getirmek birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmelerini sağlamak olduğunu belirten Yukarıbaş, &[#]8220;Geleneksel hale getirdiğimiz ve her geçen yıl ilgisi daha da artan gecemiz, bu yıl da Gelsenkirchen kentinde bulunan Vision Düğün Salonu&[#]8217;nda 1 Aralık 2012 Cumartesi günü gerçekleştireceğiz. Gecemiz ile ilgili tüm hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Kısa bir süre içerisinde sanatçılarımızı belirleyeceğiz. Zonguldak´tan da düzenlenen gecemize katılacak çok sayıda katılımcı da bulunmaktadır. Amacımız, gurbette yaşayan Zonguldaklıları bir araya getirmek birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmektir. Derneğimiz gerek Almanya´da gerekse Zonguldak´ta da çeşitli etkinliklere imza atmaktadır&[#]8221; dedi.

Derneğe destek verenlere teşekkür eden Yukarıbaş, &[#]8220;Geçtiğimiz günlerde Zonguldak ve Ankara´da bir dizi ziyaretler gerçekleştirdik, bu ziyaretlerimize Almanya´da eğitim ve öğrenimlerini sürdüren kız öğrencilerimiz katıldı. Son derece faydalı son derece etkili bir gezi oldu. Başta milletvekillerimiz, valimiz, kaymakamlarımız, belediye başkanlarımız, kurum ve kuruluş temsilcileri, sivil toplum örgütü yöneticilerine ve basınımıza gösterdikleri duyarlılıktan ötürü bir kez daha teşekkür ediyoruz. Bizim kapımız herkese açık önerisi olan çalışmalarımızı bir adım daha ileriye götürecek her arkadaşımızın görüş ve önerilerine ihtiyacımız var. Biz kişiler olarak değil, ekip olarak hareket ediyoruz&[#]8221; diye konuştu.
Editör: Pusula Gazetesi