Devrek´te Halil Kodaman, Gökçebey´de Zeki Kılınçarslan ve Çaycuma´da Tümer Peker, ortaya konulan birliktelik görüntüsünden dolayı memnun olduklarını belirterek halkın desteği ile Ak Parti´ye ders vereceklerini belirtiler. Birliktelik görüşünün kendilerini heyecanlandırdığını belirten adaylar destekten dolayı mutluydu.


CHP Çaycuma İlçe Örgütü&[#]8217;nde partililerle bir ayara gelen Harun Akın, Belediye Başkan Adayı Tüner Peker´e destek vererek; "Çaycuma´ya bir Cumhuriyet Halk Partili Belediye Başkanı şart. İşin önemini kavrayın ve son akşama kadar bırakmayın" dedi.


Cumhuriyet Halk Partisi 22. Dönem Zonguldak Milletvekili Harun Akın, Çaycuma CHP İlçe Teşkilatını ziyaret ederek Belediye Başkan Adayı Tümer Peker´e destek verdi. Cumhuriyet Halk Partisi Çaycuma İlçe Başkanı Şeref Köktürk, Akın´ın mecliste görev yaptığı dönemde gelişen olayları sürekli takip ettiğini söyleyerek, birliktelikten mutluluk duyduğunu belirtti.


Temsili bir gurup oluşturarak partisinin Belediye Başkanlarına destek ziyaretleri gerçekleştirdiklerini söyleyen Harun Akın, Çaycuma´nın Zonguldak için en önemli ilçe olduğunu söyledi.


Akın; "Zonguldak´ta gelişmenin hesaplarının yapıldığı ve projelerin ortaya çıktığı yer Çaycuma´dır. Filyos Projesi´nin Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında gerçekleşeceğine inanıyorum. Eğer gerçekleşirse ilçe çok farkı yerlere gelecektir. Böyle bir ilçede seçime giriyorsak bir ayak önde olmalıyız. Ali İhsan Köktürk arkadaşımızın bir ayağı eksiktir. Ona Cumhuriyet Halk Partili bir Belediye Başkanı lazımdır. Bir çok yerde seçim son akşam kazanılır.


Bu yüzden inancımızı kaybetmeyelim, moralimizi bozmayalım. Dışardan gördüğümüz kadarıyla Tümer Peker ismi bir sinerji yarattı. Birde Çaycuma´dan milletvekilimiz var. Buların hepsini birleştirecek olan halk Ak Parti´nin beceriksizliğini değerlendirecektir. Ben aktif bir görevde değilim fakat şimdi Zonguldak´ı daha iyi değerlendirme fırsatım oluyor. Zonguldak´ın oksijeni bu havzadır. Burada hayati bir seçim geçecek. İktidar olmadığınız zaman yerelde işiniz zor oluyor. Biz her zaman örgütün emrindeyiz. Çaycuma´ya bir Cumhuriyet Halk Parti´li Belediye Başkanı şart. İşin önemini kavrayın ve son akşama kadar bırakmayın" diye konuştu.


Cumhuriyet Halk Partisi Çaycuma Belediye Başkan Adayı Tümer Peker de göreve geldiği takdirde ekibi ile beraber yapacağı şeylerin sadece doğrular olduğunu söyledi.


Peker; "Yalan söyleyen insanlarla işimin olmadığını Çaycuma görecek. Yalan olursa her şey olur. Göreve gelirsek doğru, şeffaf ve dürüst belediyeciliğin ne olduğunu göstereceğiz" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi