AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Kurban Bayramı süresince Zonguldak&[#]8217;ta, ilçelerde, belde ve köylerinde düzenlenen bayramlaşma programlarına katıldı.

Kurban Bayramı&[#]8217;nın dördüncü günü Bakacakkadı beldesinde ve Örmeci Köyü&[#]8217;nde düzenlenen bayramlaşma programlarına katılan AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar&[#]8217;a, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar, AK Parti Bakacakkadı Belde Başkanı Rahmi Albuz, AK Parti Gökçebey İlçe Başkanı Fevzi Tavukçu ve çok sayıda partili eşlik etti. Bayramlaşma programına vatandaşların yoğun katılımı dikkat çekti. Milletvekili Ulupınar, hemşehrileriyle bol bol sohbet etti ve özlem giderdi.

AK Parti Bakacakkadı Belde Başkanı Rahmi Albuz, beldeleriyle ilgili taleplerini, AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar&[#]8217;a ileterek, öncelikli taleplerinin beldelerine lise açılması olduğunu söyledi.

AK Parti Bakacakkadı Belde Başkanı Albuz, &[#]8220;Bakacakkadı beldemizin çözülmesi gereken sorunları var. Bu sorunları partimin İl-İlçe Teşkilatı ve milletvekillerimle paylaştım. Beldemizde çok sayıda dışarıda öğretim gören lise öğrencilerimiz var. Beldemize sizlerin sayesinde bir lise kazandırabilirsek, bu önemli sorunumuzu çözmüş olacağız&[#]8221; dedi.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar ise, &[#]8220;Bakacakkadı beldemizin sorunlarını Belde Başkanı Rahmi kardeşimiz bizlere söylemiştir. Bizler de beldenin sorunlarını çözmek için elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Lise konusuna gelince, arkadaşlarımız gereken çalışmaları yapsınlar, bu konuda da gereği yapılacaktır&[#]8221; dedi.
Editör: Pusula Gazetesi