Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Uygulama ve Araştırma Hastanesi Göğüs Hastalıkları Öğretim Üyesi Prof. Dr. Figen Atalay, İç Hastalıkları ve Gastroenteroloji Öğretim Üyesi Prof. Dr. Selim Aydemir, Beyin ve Sinir Cerrahisi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Murat Kalaycı Kadın Hastalıkları ve Doğum Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ülkü Özmen ve Kulak-Burun-Boğaz Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Birol Uğur’un Acılık’ta özel muayenehane açılışı gerçekleştirildi.

Açılışa; Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, BEÜ eski Rektörü ve Beyin-Sinir Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Bektaş Açıkgöz, işadamı Ümit Velioğlu ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılışta konuşma yapan Prof. Dr. Selim Aydemir, hastalara en iyi sağlık hizmeti vermeyi amaçladıklarını belirterek, “Açılışımıza katıldığınız için herkese çok teşekkür ederim. Birlikten kuvvet doğduğuna inandığımız biz 5 meslektaş ve arkadaş birlikte böyle bir girişimde bulunduk. Her meslekte olduğu gibi doktorluk mesleğinde de bir olgunluk dönemi olmaktadır. Biz mesleğimizin en olgun döneminde bölge halkına en iyi sağlık hizmetini verebilmeyi ve hastalarımızla birebir ilgilenmeyi amaçladık. Bize verdiğiniz destek için hepinize şükranlarımızı sunuyoruz” diye konuştu.

Ardından konuşan Prof. Dr. Figen Atalay ise, “Her türlü hizmeti vermek üzere daha kaliteli ve nitelikli hizmet için buradayız. Hastalarımızın desteği ve sevgisiyle özel muayenehanemizi açtık. Zonguldak ve Batı Karadeniz Bölgesi’ne hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Editör: Pusula Gazetesi