KOZLU 3. BERABERLİĞİNİ ALDI

Bölgesel Amatör Lig 6’ncı Grup’ta 3’üncü haftada Kozlu Belediyespor, Bartınspor’u konuk etti. İlk hafta Tosya Belediyespor, ikinci hafta Sincan Belediyespor beraberlikleriyle 2 puanı bulunan yeşil-beyazlı takım, geçtiğimiz hafta sonu sahasında 5-1 yenilerek demorilize olan Bartınspor’u yenerek 3 puanla tanışmak istiyordu. Ancak buna ne maçın orta hakem ne de Bartınspor izin vermedi. İki takımda vasatın üstüne geçemeyerek sahadan 1-1’lik beraberlik aldı ve puanları paylaştı.

UFUK KOÇ YETMEDİ!

İlk yarının son anlarında Ufuk Koç’la 1-0 öne geçen Kozlu Belediyespor, ikinci yarıda farkı ikiye çıkarmak için fırsat bulduysa maçı yöneten Murat Yaroğlu’na takıldı. Kozlu Belediyespor’da Gökhan Dereli’nin düşürülmesini es geçen orta hakem, yine Kozlu Belediyespor’un Ayhan Arifoğlu ile bulduğu golü ofsayt gerekçesiyle geçerli saymadı.

Bartınspor’da kullanılan serbest atışta, geçtiğimiz haftanın kahramanı kaleci Emin’in yumrukla uzaklaştırmaya çalıştığı top Ferhat’ın kafasına çarparak filelerle buluştu: (1-1) orta alan mücadelesi şeklinde geçen maçın 77’inci dakikasında Bartınspor’dan Mehmet çift sarı karttan kırmızı kart görerek takımının eksik bıraktı. Bu dakikadan sonra yüklenen Kozlu Belediyespor galibiyet golünü bulamadığı gibi savunmada da açıklar verdi. Maçın uzatma dakikalarında konuk takım Bartınspor, biri ofsayt gerekçesiyle sayılmayan golle birlikte 2 pozisyonda gole çok yaklaştı.

BARTINSPOR ÇOK SEVİNDİ!

Kalan bölümlerde başka gol sesi çıkmadı. Maç sonu Bartınspor, zorlu Kozlu Belediyespor deplasmanından aldığı bir puanın sevinci yaşarken yeşil-beyazlı takımda kaçan 3 puanın hüznü hakimdi.

SAHA: Kozlu

HAKEMLER: Murat Yaroğlu [*], Serhat Aydın [*], Mesut Yüksel [*]

KOZLU BELEDİYESPOR: Emin [*][*], Burak Işıkay [*][*], Salih [*][*], Özcan [*][*](Dk.89 Rıdvan), Doğan [*][*][*], Onur [*][*], Mehmet [*][*](Dk.82 Ali), Berkan [*][*](Dk.67 Çağrı [*]), Ayhan [*][*][*], Ufuk [*][*][*], Gökhan Dereli [*][*][*]

BARTINSPOR: Kıvanç [*][*], Kemal [*][*], Emrah [*][*], Gökhan [*][*], Volkan Keskin [*][*], Mehmet [*], Ümit [*][*](Dk.89 Semih), Volkan Sipahi [*][*], Ferdi [*][*](Dk.82 Alp), Adem [*][*], Ferhat [*][*][*]

KIRMIZI KART: Dk. 77 Mehmet (Bartınspor)

GOLLER: Dk.45+1 Ufuk Koç (Kozlu Belediyespor), Dk.74 Ferhat (Bartınspor)

Editör: Pusula Gazetesi