CHP Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, Belediye Başkanlığı döneminde bugünkü haline gelebilmesi için büyük emekler verdiği Ereğli sahilinde hem güneşin ve güzel havanın tadını çıkarttı hem de sahil bandındaki tüm dinlenme tesisi, kafeterya ve lokantaları dolaşarak, esnafla ve vatandaşlarla bir araya geldi.


CHP´nin Merkez Seçim Bürosu´ndan dışarıya adım atar atmaz, yıllarca kendisine desteklerin en büyüğünü veren halkının büyük ilgi ve sevgi seliyle karşılaşan Posbıyık, gözlemeci olarak bilinen bayan esnafların misafiri olduktan sonra, liman güzergâhındaki tüm işyerlerine girerek vatandaşlarla selamlaştı. Özellikle yaşlıların ve kadınların büyük ilgisiyle karşılaşan Posbıyık, zaman zaman dert dinledi, zaman zaman sıkıntılara kulak verdi. Birçok vatandaşın hayır duaları ve iyi dileklerini sunduğu Halil Posbıyık ile selamlaşan ve tokalaşanlar; "Başkanım, seni makamında göreceğimiz günü iple çekiyoruz. Meraklanma Başkanımız yine sensin" sözleriyle Posbıyık´ı karşıladı. Gösterilen ilgiden dolayı mutlu olduğu gözlenen Posbıyık ve beraberindekiler, uğradıkları yerlerde dert ve sorunları da dinlemeyi ihmal etmediler. Başkanlığı döneminde olduğu gibi günümüzde de Ereğlili gençlerin sevgi duygularıyla karşılaşan Posbıyık, her bir gençle tokalaşıp ayaküstü de olsa sohbet etmeyi ihmal etmedi. CHP Belediye Başkan Adayı Posbıyık&[#]8217;ı bu ziyaretlerinde yalnız bırakmayan bazı Belediye Meclis Üyesi Adayları da vatandaşlarla sorunlar hakkında görüş alışverişinde bulundular.



Sahilde nefes aldı

Dün öğleden sonra sahildeki gözlemeci esnafın misafiri olan CHP Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık ve partililer, yoğun günlerin stresini bir nebze olsun atabilme fırsatı yakalarken, gerek esnafın gerekse halkın yoğun ilgisiyle karşılandılar. Uzun süredir yağışlı havanın etkili olduğu ilçede güneşli saatlerin keyfini çıkaran Belediye Başkan Adayı Posbıyık, partililerle birlikte hazırlanan ikramı kabul etti. Ziyaretinin ilk dakikasından itibaren kendisi ile birlikte resim çektirmek isteyenler, elini sıkıp başarı dileklerinde bulunmak isteyenlerle etrafı sarılan CHP Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, gösterilen ilgiden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Belediye Başkanı olduktan sonra Ereğli için var gücüyle çalışacağını söyledi. Kendisiyle ayaküstü de olsa sohbet etmek isteyen genç yaşlı birçok insanı dinleyen Posbıyık, yoğun geçen seçim çalışmalarından fırsat bularak hem dinlendirici bir ziyaret gerçekleştirdi hem de vatandaşın seçim öncesi nabzını yoklama fırsatı buldu. Posbıyık, vatandaşlarıyla kucaklaşacağı bu tür ziyaretlerine önümüzdeki günlerde de devam edeceğini ifade etti.

Editör: Pusula Gazetesi