Eşref, istihdama yönelik önemli projelerinin olduğunu hatırlatırken, muhalefette olmasına rağmen hizmet etmeyi daha önce başardığını yine yapabileceğini söyledi.
İsmail Eşref, karaelmas mahallesinde yaptığı kahve toplantısında, belediye başkanlığının meslek işi olduğunu kaydetti. Eşref, Zeka ister, çabuk karar verme ister, çeviklik ister, risk ister. Bunların hepsi bizde mevcut&[#]8221; dedi. İstihdama yönelik önemli projelerinin bulunduğunu anlatan Eşref, &[#]8220;İşsizliğe karşı önemli projeleri hayata geçireceğiz. Üniversitenin kapasitesinin ve öğrenci sayısının artması için mücadelemizi sürdüreceğiz. Alancık, Kardeşler, Çağlı, Sarımsak ve Olukyanı köylerini belediye sınırlarını katarak, buralara ticareti kaydıracağız. İmalat ve ticaret imkanlarını geliştirerek, Zonguldak&[#]8217;ta istihdama yönelik projelere imkan sunucağız. Konserve konfeksiyon gibi sektörlerin buralarda gelişmesi sağlanacaktır. Belediye sınırları geliştiği gibi, kentin de bir anlamda önünü açmış olacağız&[#]8221; dedi. Karaelmas Mahallesi&[#]8217;ni çok önemsediklerini anlatan Eşref, bu mahallelinin ihtiyaçlarına öncelik vereceklerini kaydetti. Eşref, şöyle devam etti: &[#]8220;En yoğun mahallelerden biri olmasına rağmen bugüne kadar hep kenarda kaldı. İktidarın gücünü bu mahallede yaşayanlar hissedemedi. Biz muhalefette de başarırız. Biz görevdeyken, iktidarı da muhalefeti de gördük. Karaelmas&[#]8217;ı önemsiyoruz. Tüm sorunları çözeceğimizi iddia ediyorum. Biz beceririz. Sosyal ve kültürel etkinliklerimizi de yaparız. Bazılarının iktidarda yapamadığı biz muhalefette olmamıza rağmen yaptık. Biz beceririz&[#]8221; dedi.
Mahalleli de, &[#]8220;Karaelmas&[#]8217;ın güveni size tam&[#]8221; diye cevap verirken, Çaydamar Mahallesi&[#]8217;nden katılan Ramazan Avcı&[#]8217;da, Eşref&[#]8217;ten mahalle yollarının asfaltlanması sözünü aldı. Eşref&[#]8217;in yolu asfaltlayacağı sözünü vermesi üzerine Avcı,&[#]8221;Bizde mahalle olarak karar aldık. Çaydamar mahallesinin oylarını size atacağız&[#]8221; dedi.
Editör: Pusula Gazetesi